Teláltam egy kicsi sünit a kertben.Mihez kezdjek vele?
Azok télen téli álmot alszanak. Szóval szerintem nem nagyon kéne sokat nevelgetni. Bár az is igaz, hogy ha melegben van, akkor meg nem hibernálódik, és nem tud aludni.
Szerintem valami rutinosabb állatmentőket kéne felhívnod.
Én görög teknősöket hibernáltam már, azokat földbe kell elásni, és mehetnek a hűtőbe. Szóval ez a téli álom dolog megbonyolítja a dolgot, ehhez kéne némi szakértelem.
Hát ehhez kéne az állatkert, vagy tapasztaltabb állatvédők, hogy ha nem is tudod elvinni, legalább adnának tanácsot. Vagy speciálisan erre szakosodott emberektől (fb csoport?) kéne megkérdezni.
Ahogy mondtam, én a teknősökhöz értek, azok mondjuk kibírják hibernálás nélkül, viszont akkor tavasszal nem szaporodnak.
Szóval ki tudja, hogy módosul az anyagcseréjük, hogy viseli meg őket, ezer ilyen apróság lehet.
Hozzám legközelebb pl. a Mályi madármentők vannak, rendesek, biztos adnának tanácsot. Nem csak madarakkal foglalkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!