Mit kezdjek az egérrel?
Pár napja gyanús lett, hogy albérlőnk van.
Nem szeretek ölni, élvefogót tettem ki, gondoltam, ha belemegy valaki, akkor kiviszem a kertbe és agyő.
Ma reggelre mocorgás volt az élvefogóban. A gond csak az, hogy amikor odavilágítottam a lámpával, odaszaladt, muszogott, ugrált. Szinte segítséget kért, hogy ő onnan nem tud kijönni...
Persze, megvolt a terv, h hogy engedem majd szabadon, de közben leesett a hó és nagyon hideg lett. Nevessetek ki, megsajnáltam...
Hogy a fenébe tudom őt biztonságba helyezni úgy márciusig, amikor már szabadon engedhetem?
Köszönöm.
U.i.: Felesleges közölni, h nem vagyok normális. Tudom... 😂😂😂
Hát, ha csak eltüntetni szeretnéd, akkor a legjobb megoldás a cica, a természet rendjének megfelelően.
Ha befogni, akkor elég sokféle csapdaötlet van. Utána odaadhatod valakinek, aki egerekkel foglalkozik (de vigyázz, mert lehet köztük olyan, aki a cica étvágyára gondol) vagy állatmentőcsoport-tagja.
Ez nem domesztikált egér, kirakhatod nyugodtan a hóba is, túléli a telet főleg emberi településen, majd egy másik házban. A nem háziasított egeret nem lehet fogságban tartani, mert egyrészt vad és megharaphat a betegségekről nem is beszélve, másrészt nem fogja jól érezni magát.
Engedd el nyugodtan, amúgy is lehet újra látod majd mert felismeri saját családja szagmintáit és visszamegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!