Szeretnék újabb háziállatot a meglévők mellé.Mit tegyek ebben a helyzetben?
Sziasztok!
Én egy 15 éves lány vagyok!
"Megválni állattól nem akarok!"
Van 4 nyuszim, 4 kutyám, 2 hörcsögöm 1 tengerimalacom 2 aranyhalam, 2 házi cicám! Szeretnék egy csincsillát találtam is egyet ingyen nem messze innen és nagyon szeretném de anyukámék nem engedik meg,hogy sok az állat!Mivel tudnám őket meggyőzni,hogy igenis figyelek az állataimra?
Ez 15 db állat!Lehet hogy eltudod őket tartani,de ha lesz még állatod, akkor már nem biztos!Szerintem sem kéne több állatot tartanod!Nem az a lényeg hogy minél több legyen,hanem hogy szeresd őket!Biztos nagy állatbarát vagy,és ezért szeretnél minél több fajta állatot,és minél többet,de az állatoknak az a jó ha foglalkoznak velük!Minél több állatod lesz,annál kevesebbet tudsz velük foglalkozni!
Ne félj,ha tényleg szeretnél csincsillát,egyszer biztos hogy lesz,csak nem most! Sok szerencsét az állatkertedhez! :D
Utolsóval annyiban nem értek egyet, hogy szerintem nem csak a kutya és a macska, hanem más állat is való háziállatnak. Tapasztalt papagájos és hobbitenyésztő vagyok. Tegnap az egyik még a gépemet is pihenő üzemmódra kapcsolta, mert azt akarta, hogy csak vele foglalkozzak :-)
A csincsillát nem tudom, az nem volt, de volt hörcsögöm, velük is lehetett játszani, meg sok más, de nem mind egyszerre, most van a legtöbb állatom, de nem a legtöbb féle (6 papagáj + 2 fióka, akiket majd eladok, meg a nemkívánatos rovarok, ők jönnek kérés nélkül). Egyedül talán a halak állnak távol tőlem, de lehet, azért, mert nem vagyok olyan testi erőben, hogy takarítani tudjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!