Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szeretnék újabb háziállatot a...

Szeretnék újabb háziállatot a meglévők mellé.Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én egy 15 éves lány vagyok!

"Megválni állattól nem akarok!"

Van 4 nyuszim, 4 kutyám, 2 hörcsögöm 1 tengerimalacom 2 aranyhalam, 2 házi cicám! Szeretnék egy csincsillát találtam is egyet ingyen nem messze innen és nagyon szeretném de anyukámék nem engedik meg,hogy sok az állat!Mivel tudnám őket meggyőzni,hogy igenis figyelek az állataimra?

2009. jan. 3. 17:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Anyukád biztos nem szeretne állatkertet a házából.. igaza is van!
2009. jan. 3. 17:45
 2/16 A kérdező kommentje:
a nyuszik kutyák cicák...stb mind kint van kivétel:Hal,höri,tengerimalac meg nem foglalna nagy helyet!=( nagyon szeretnék egy csincsillát =( ő is akarta a palotapincsit és megkapta mégis =( és mégis ÉN foglalkozok vele...én fürdetem én adok nekik kaját...
2009. jan. 3. 17:47
 3/16 anonim ***** válasza:
75%

Ez 15 db állat!Lehet hogy eltudod őket tartani,de ha lesz még állatod, akkor már nem biztos!Szerintem sem kéne több állatot tartanod!Nem az a lényeg hogy minél több legyen,hanem hogy szeresd őket!Biztos nagy állatbarát vagy,és ezért szeretnél minél több fajta állatot,és minél többet,de az állatoknak az a jó ha foglalkoznak velük!Minél több állatod lesz,annál kevesebbet tudsz velük foglalkozni!

Ne félj,ha tényleg szeretnél csincsillát,egyszer biztos hogy lesz,csak nem most! Sok szerencsét az állatkertedhez! :D

2009. jan. 3. 17:56
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok.Lehet hogy te foglalkozol velük,ami nagyon szép tőled,de ők fizetik a sok eledelt,almot,és még a többi sok mindent!Nagyon sokba kerülnek az állatok!
2009. jan. 3. 17:58
 5/16 anonim ***** válasza:
55%
Majd ha annyi idős leszel, hogy legalább diákmelózhatsz, és anyagilag be tudsz szállni az állatok fenntartási költségébe (kaja, alom, víz, oltás amelyiknek kell... stb.), akkor legyen újabb állatod, örülj, hogy ennyit is megengednek. Én már magam veszem a 6 papagájomnak az eledelt, a homokot és a többit, ami kell, 24 vagyok, nem a szüleim fizetik, így nagyon nem zavarja őket, de míg nem tudtam beszállni, nekem még ennyit se engedtek.
2009. jan. 3. 18:02
 6/16 anonim ***** válasza:
47%
Ilyen fiatalon sokakra jellemző a telhetetlenség... ha lenne csincsillád, legközelebb valami újat szeretnél majd. Mellesleg szerintem csak a kutya, és a macska való igazán háziállatnak... a csincsillának nem szeretet kell, hanem szabadság. Lehet nagyon csuki egy ilyen rágcsáló, de ő nem szeret téged..(lehet fel sem ismer) túl buta hozzá. Csak te szereted őt.
2009. jan. 3. 18:50
 7/16 anonim ***** válasza:

Utolsóval annyiban nem értek egyet, hogy szerintem nem csak a kutya és a macska, hanem más állat is való háziállatnak. Tapasztalt papagájos és hobbitenyésztő vagyok. Tegnap az egyik még a gépemet is pihenő üzemmódra kapcsolta, mert azt akarta, hogy csak vele foglalkozzak :-)

A csincsillát nem tudom, az nem volt, de volt hörcsögöm, velük is lehetett játszani, meg sok más, de nem mind egyszerre, most van a legtöbb állatom, de nem a legtöbb féle (6 papagáj + 2 fióka, akiket majd eladok, meg a nemkívánatos rovarok, ők jönnek kérés nélkül). Egyedül talán a halak állnak távol tőlem, de lehet, azért, mert nem vagyok olyan testi erőben, hogy takarítani tudjam.

2009. jan. 3. 19:03
 8/16 anonim válasza:
64%
Sztem add el azokat az állatokat amire már nincs szükséged és vehetsz magadnak újakat....
2009. jan. 3. 20:19
 9/16 anonim ***** válasza:
Lepontozhatsz mindenkit, de szerintem itt senki nem fogja támogatni a tervedet, hogy ennyi állat mellé még többet szerezz be ennyi idősen, amikor még önálló jövedelmed sincs és téged is a szüleid tartanak el, kemény munkán megkeresett pénzből.
2009. jan. 3. 20:23
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is túl sok az állat. Ha valamelyik állatod meghal, akkor gondolom kaphatsz helyette egy csincsillát, bár lehet, hogy akkor se engednék. Hiszen neki is ketrec kell, ennivaló, törődés stb, stb
2009. jan. 3. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!