Olyan háziállatot keresek ami kis ketrecben elfér, szobatiszta és aranyos. Ötlet?
Macsek? Neki ketrec sem kell.
Amúgy én is a nyuszit vagy a hörit ajánlottam volna. Mindkettő aranyos, szeretni való. A nyuszinak tényleg pici ez a ketrec, plusz őt ugye oltatni kell, bár a cicát is. De ettől függetlenül bújós és ragaszodó. Ha nyuszit választasz, vegyél egy 100x50es ketrecet minimum!
A hörivel mi baja anyudnak? Az én anyum imádja őket. Van 2 törpém meg egy aranyhörim. Mindegyik külön egyéniség. A takarításuk hetente 10 perc / höri. Elvannak egyedül, és ugyanolyan ragaszkodók, ha foglalkoznak velük. A legelső hörim a fejemen aludt, annyira hozzám szokott.
Nyuszit ne!
Ha csak 5 percre akarod kivenni a ketrecéből, akkor végképp ne! A ketrecről már ne is beszéljünk.. Nekünk 100.5-es van, de még az is kicsi. Lehet, hogy szobatiszta (bár az enyém most ivarzik, és tele van a szoba bogyókkal), az ágyadat tuti100 hogy le fogja pisilni, mert ott a legerősebb a szagod. Ha bakot veszel, az meg pisilve jelöl. Nekik nem elég 5 perc, az enyém csak estére, meg amíg suliba vagyok (délelőtt) van csak bezárva, a nap többi részét kint tölti, és az egész emelet az "övé". Bár a délelőtti kiengedést néha megfúrja, mert valahogy mindig kinyitja a ketrec ajtaját.
A kábeleket JÓL eldugni, mert megrágja!! Sok értékes dolognak búcsút inthettem a kábel-rágás miatt. A WC-jét 3 naponta kell takarítani, mert különben elkezd büdösödni.
Ha nyuszit akarsz, akkor szólj, és még mondok neked néhány dolgot.
Üdvözlettel:
Egy törpenyúl tulajdonos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!