Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan tartsak otthon majmot...

Hogyan tartsak otthon majmot hogy ne szökjön el? Be lehet tanítani? (értelmes emberek válaszát várom)

Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 16:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ohh istenem ezért írtam én egy normális választ, hogy kiderül, hogy az egész kamu???

na akkor siess menj a mezőre majmot fogni XD

nagyon h*lye vagy XD

2010. okt. 5. 17:29
 12/16 A kérdező kommentje:
oké :D
2010. okt. 5. 17:33
 13/16 anonim ***** válasza:
53%

Kamu vagy nem, az nem jutott még eszedbe, hogy a hozzád közeli állatkertben önkénteskedj vagy melózz 1-2 napot? :-) Én pl. a madarakkal tudnék nagyon ellenni, a papagájokat még tanítgatnám is trükkökre, és lehetne papagájos show. :-)

Vagy az állatkerti örökbefogadás? Én nevelőszülő vagyok, és csak ajánlani tudom, a Fővárosi Állatkertben pl. most hétvégén volt nevelőszülői találkozó, ilyenkor nevelőszülőknek ingyenes a belépés, lehet kérdezni az örökbefogadottról. :-)

2010. okt. 5. 17:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez ok.. DE MI A SZARÉRT A KSIMELŐSÖKBE VAN EZ A MAJMOS KÉRDÉS IS? XXXDDDD
2010. okt. 5. 19:57
 15/16 A kérdező kommentje:
miért hol máshol legyen???a majom nem vadállat -.- kevés olyan majom van aki bántja az embert,bár kitudja :D
2010. okt. 6. 06:26
 16/16 anonim válasza:
Szia, az oroszlán- és a csuklyásmajom kivételével Magyarországon minden majom tartása engedélyköteles, és ezt nagyon nehéz megszerezni. A majom ugyanis veszélyes állatnak számít, így csak kellő szaktudás, és megfelelő tartási hely birtokában tarthatod. De amúgy az egyik legnehezebben tartható állatfaj, baromi kényes, ezen kívül piszkos, büdös és ráadásul szelidíthetetlen is, sztem felejtsd el.
2010. okt. 7. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!