3éves kisfiam egyre kezelhetetlenebb. Teljesen kimerít, mindennaposak a hisztik, a buszmegállóban a műsor. Ha ráütök a kezére, odatartja a másikat. Átvette az irányítást otthon is. Amúgy értelmes kisfiú, a bölcsődében nincs rá panasz. Kinövi?
Szia! Az én fiam 2 és fél éves, de ő is nagyon hisztis. Ő egész nap itthon van, nem jár bölcsibe, de amint valami nem úgy van, ahogy szeretné, jön a földreborulás.
Leírom, nálunk melyik problémára mi vált be.
Alvás: van egy plüss mickey egere és egy kockásfülű nyula. Az egér általában alszik, és nem szabad felkelteni, a nyuszi pedig csak jó fiúk mellett marad. Ez nagyjából bevált:)
Evés: ha szépen megeszi az ebédet, akkor kap utána egy kis édességet, ugyanis imádja a hasát.
A boltba eltereljük a figyelmét valamivel, amit a vásárlás végén ő tehet vissza a helyére, amiért agyon dicsérgetjük, ettől is dagad a mája:)
Itthon pedig ráhagyjuk. Ha hisztizik, kivonulunk, pár perc múlva csicseregve utánunk jön:)
A nagyi meg nem vigyázhat rá, mert elrontja, szó szerint 2 hétig megállás nélkül üvölt, ha nála volt előtte.
Szóval, csak kitartás és türelem!
Én is azt vártam, hogy kinövi. 9 éves.
Még mindig képes olykor a földön fekve üvölteni.
Na, a locsoló!Ez nálunk is nagy játék!Akkor a legnyugisabb ha az udvaron vagyunk egész álló nap.De akkor aztán nagyon nehéz becsalogatni.A fűnyíró, a rotagép,a kerti szerszámok jöhetnek:))
A válaszokat mindenkinek köszönöm!Kicsit nyugodtabb vagyok, nemcsak nálunk van hajcihő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!