Hogyan tartsak otthon majmot hogy ne szökjön el? Be lehet tanítani? (értelmes emberek válaszát várom)
Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 16:54
1/16 anonim válasza:
Ha majmot szeretnél, akkor egy kisebb állatkerti kifutót kellene építened. A majom, bár tanítható, vadállat marad, felnőtt korára már nem olyan könnyen tartható kordában. Sokszor hallottam már, hogy éppen majom gyilkolta meg az őt tartó gazdát, vagy éppen annak vendégét.
2/16 anonim válasza:
Hát nem tudom, höogy Én elég értelmes vagyok-e, de honnan akarsz majmot szerezni mert akkor nekem is adhatsz XD?
A válasz: Csukj be minden ablakot ajtót ha szükséges tegyél rá "gyerekzárat" azt nem tudja kinyitni.
szerintem lehet tanítani mivel emberszabású tehát van esze XD
3/16 anonim válasza:
honnan van rá engedélyed?mert ez nem olyan,mint a cica vagy a kutya
4/16 anonim válasza:
Csak engedéllyel, ha az nincs, menj állatkertbe dolgozni.
5/16 A kérdező kommentje:
nincs rá engedélyem sajna :( és az ablakot betudja törni 1 telefonnal XDD de hogyha szereznék 1 engedélyt és építenék 1 kifutót neki vagy mit akkor már mehetnék az esőerdőben vadászni majmokra :D
2010. okt. 5. 17:18
6/16 anonim válasza:
köszönjük Emese egy újabb értelmes kérdés az oldalon.
7/16 A kérdező kommentje:
a majomtartást komolyan tartom!!!! csak azért néha lehet hülyéskedni :P am tényleg elmennék majmot fogni :D ha nyulat tudtma fogni ( mezeit ) az erdőben :P ami egy mező szélén van XD akkor a majom is me nne :D
2010. okt. 5. 17:22
8/16 anonim válasza:
akkor irány a mező és fogj majmot :D
9/16 anonim válasza:
minek fogni veszel egy ketrecet belemászol és még engedély se kell!gondold meg.
10/16 A kérdező kommentje:
de ott nincs :(
2010. okt. 5. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!