Hagyott már valaki otthon több napra kisállatot utazáskor? Ha igen, hogy bírta az állat, hogyan készítettétek elő a terepet?
Szombat reggel elutaznánk, hétfő késő du. jönnénk vissza, tehát 2 éjszakát lenne egyedül a 8 hetes nyulunk. Most nincs más állat rajta kívül. Kibírná egyedül? Tudok annyi kaját rakni, ami kitart hétfőig? A konyhában lenne kieresztve - napközben is ott van, amikor mi dolgozunk. Nem tudjuk senkire se rábízni.
Aki hagyott otthon pár napra kisállatot, annak milyen tapasztalata van e téren?
köszönöm
Csincsillát hagytam már itthon 2 napra is, muszáj volt, de hát kibírta, sok kaja volt neki és 2db vizes tál, hátha az egyiket kiborítja. Meg saláta is, és végig izgultam, de semmi baja sem volt amikor megjöttünk.
Most már ketten vannak és most hétvégén 2-t kell itthagynom. Így kevésbé fognak unatkozni talán.
Barátom szüleinek meg hiába mondom hogy nem lehet itthagyni az álatokat, nekik az a fontosabb akkor is, hogy mi aludjunk ott náluk, és nem lehet velük ellenkezni, ha úgy akarják. Szóval ezt mindig meg kell oldanom valahogy, ha ilyen van :/
én a hullámos papagájaimat hagyom itt néha 2-3 napra. állandóan van előttük kaja és víz egyébként is, ilyenkor jobban odafigyelek, h tényleg fel legyen töltve az etető, az kb 1 hétig kitart. Azzal meg nincs gond, hogy nem foglalkozom velük, mert nem szelídek, és elszórakoztatják ők egymást :)
Nyuszit én sem mertem még 1 napnál tovább egyedül hagyni. Alapból, ha teljesen telepakolom a tálkáját, púposra, akkor is kb 26 óra alatt elfogyasztja az egészet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!