Otthon lehet hagyni egy dzsungáriai törpehörit egy hétre?
Figyelt kérdés
Van egy aranyhörcsögöm és tudom róla, hogy otthon lehet ahgyni 4-5 napra, viszont ha megyünk nyaralni 8-9 napra, akkor visszük őt is. Szeretnék egy dzsungáriai törpehörit, de nem tudom, hogy otthon kibír- e 8-9 napot ha telerakom a kajástálját. mert ugye egy törpehöri azért sokkal kisebb mint egy felnőtt aranyhöri így vélekedtem arra,hogy annyival kevesebbet is eszik. nem tudom hogy jól gondolom-e. normális válaszokat szeretnék kapni.2011. nov. 4. 19:13
2/8 atilis válasza:
Talán kibírja, nem a kajával lesz a gond, hanem hogyha nem kap rendszeresen friss vizet, attól megbetegszik, illetve lehet, hogy nem is elég neki az a vízmennyiség, amit az itatójába tudsz adni neki, még ha tele töltöd akkor sem. Én nem merném magára hagyni.
3/8 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy naponta mennyi kaja kell neki+mennyi vizet iszik meg.
Így be tudod saccolni, hogy kb. mennyi kaja kel neki 8-9napra + a vizet de még pluszba még 1* ugyan annyi vizet neki [nyáron gondolom többet iszik :) ]
4/8 A kérdező kommentje:
ok. köszi mindenki:)
2011. nov. 5. 09:50
5/8 anonim válasza:
Golyós itatóbol iszik?Akkor abból beszerzel 2-3-mat,
azt teletöltöd,a kaját is elegendőt beteszel!
De nem tudod valakire rábízni?Esetleg barátnő/barát/.hogy eljárjon hozzátok eteni a kisállatot?Mégis csak be van csukva,nem szabadon mászkálhat...
6/8 anonim válasza:
Ez nem egy növény, akinek elég ha vizet adtok. Arra nem gondoltok, hogy nagyon egyedül érezné magát?
7/8 anonim válasza:
Azért nyáron rakjál már ki szétvágva zöldséget, gyümölcsöt 9 napig, szted nem romlik meg? A vizet is cserélni kell naponta, kétnaponta, nem? Nyáron egy hetes poshadt vizet, penészes paradicsommal, almával, szegény állat! Aztán szép temetést csinálj neki, ha jól kinyaraltad magad!!! :P
8/8 anonim válasza:
Próbálj ki egy 8-9 napos szobafogságot, de nem mehetsz ki a hűtőhöz, vagy vécére sem. A sarokba kell vécézned, és ugyanazt a kaját kell enned 9 napig, amit a legelső nap a tányérra raktál. A víz szintén nem cserélhető. Mondanom sem kell ugye, hogy TV, internet, zenehallgatás is tilos, csak nézz magad elé, merthogy a höridet sem szórakoztatná senki. Na ha elképzelted, akkor a válaszod nem is lehet más, mint hogy NEM. Nem lehet otthagyni ennyi ideig egyedül, mint ahogy egy 3 éves gyerekkel sem tennéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!