Óbudán hol és mennyiért vizsgálnak a doktorok dzsungáriai törpehörit? Gombás fertőzés a tippem.
Korpásodik?
Ismerősömnek tengerimalacai vannak, korpásodtak. Elvittük a dokibácsihoz. Ő kicsit széthajtotta a szőrt, rányomott egy cellux csíkot és azt mikroszkóp alatt megvizsgálta. Gomba lett, ahogy sejtettük. Ő a Nizoral sampont javasolta és egy fillért sem kért a vizsgálatért. Nem sok ilyen állatorvos van....
Én Debrecenben vittem a patkányaim állatorvoshoz és nem kért pénzt a vizsgálatért)
Előtte felhívtam pár dokit és előre megkérdeztem, hogy mibe kerül ránézni a pockokra.
Csináld ezt Te is. Pár telefon még mindig jobb, mint kibacni sok pénzt a vizsgálatra, amit ugye az ember inkább az állat gyógyítására költene.
Köszönöm mindkettő választ!A zöld kéz megy!
Kedves Első Válaszoló!Pesti doki akihez vittétek?
Dzsungáriában van egy óbudai gombaszakértő. Az törpehörit szokott reggelizni. Biztos ért hozzá...
:-)
Mi is ez a hogyishívják? (Hol van Dzsungária?)
Tényleg érdekel!
Kedves 20:11-kor Válaszolónak!
Nem baj,azért köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!