Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Denevér tartása otthon?

Denevér tartása otthon?

Figyelt kérdés

A padlásomon volt, egy denevércsalád, de egy kicsi kiesett, és a kertben, vergődve találtam... (max 4-5 napos) órákig kint voltam, de nem jött a mamája, repülni sem tud... Az állatvédők, csak hétfőn tudnának jönni, én egy 180X90 terráriumba tettem, kicsit evett szúnyogot, amit én fogtam :D

Szerintetek kibírja hétfő délutánig?

Tartási tippek?

2011. szept. 30. 22:43
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
bocs most látom h emlős :D
2011. szept. 30. 22:47
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én megpróbálnám lisztkukaccal etetni (állatkereskedésből)az egy kicsit táplálóbb mint a szúnyog.
2011. szept. 30. 22:59
 3/14 anonim ***** válasza:
64%

Az akváriumot takard le szerintem, egyszer a suliban is volt egy ilyen kis sebesült denevér, a hülye biosztanár meg bevitte a fóliasátorba, ahol velünk gyomláltatott gyakorlat címen és szegény állat szárnyait kifeszítette egy növényre. Meg is halt.

OFF:Amúgy tök fura, de nyáron a szomszéd épület falán volt egy denevér mozdulatlanul 5 napig. Meg se mozdult. Lehet vajon, hogy odarepült, megkapaszkodott a vakolatban és meghalt? Lehetséges, hogy 5 napig nem esett le? Mert szerintem tuti nem élt, akkor nem bírta volna az augusztusi rekkenő hőséget...

2011. szept. 30. 23:05
 4/14 anonim ***** válasza:
23%
Próbáltad visszatenni oda ahonnan kiesett? Van olyan madár amelyik a földön is eteti a kölykét, de a denevér patkányféle, csak annál 1 fokkal jobb a reklámja, bár nem olyan jó mint a sünié.
2011. szept. 30. 23:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Patkány-féle? O.o

Úristen, ez meg milyen osztályozás? :D

Egyébként, valószínűleg okkal esett le, minden eséllyel vagy beteg, vagy életképtelen :S

2011. szept. 30. 23:17
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha letakarod az akváriumot, akkor ráccsal, nehogy megfulladjon szegény. És szerintem is vegyél neki addig is, amíg nem jönnek érte lisztkukacot, vagy gyászbogárlárvát, az még jobb (valószínű, azt fel kell majd neki darabolni, mert elég nagy, de sokkal táplálóbb). Vagy esetleg tücsköt, az is jó, és abból lehet kapni picit is.
2011. szept. 30. 23:20
 7/14 anonim ***** válasza:
ássál gilisztát, azt tudsz a legkönnyebben nyakoncsípni, vagy legyet
2011. szept. 30. 23:24
 8/14 anonim ***** válasza:

szia!

A kategória jó, ugyanis tényleg emlősállat a denevér..

2011. okt. 1. 07:09
 9/14 A kérdező kommentje:

azóta, átette a moderátor, a kisállatokban volt xd

Am éjfél és 1 között s képes voltam kimenni, hiszen éjjeli állat, de semmi... Szerencsére, semmi baja nincs egyenlőre... Az egész denevér (Demi :D) mondjuk 8 cm, alíg tud járni, vagy mit csinál ez xdd legyet szereti? Beszállt egy az ablakon, jah és tom h védett meg 10000 de csak hétfőig lenne itt, utána go bp állat...

2011. okt. 1. 08:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát ha jönnek érte az állatvédők, akik értenek hozzá, akkor mondjuk kérdezd meg őket, hogy addig is mivel etesd meg hogy tartsd.
2011. okt. 1. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!