Denevér tartása otthon?
A padlásomon volt, egy denevércsalád, de egy kicsi kiesett, és a kertben, vergődve találtam... (max 4-5 napos) órákig kint voltam, de nem jött a mamája, repülni sem tud... Az állatvédők, csak hétfőn tudnának jönni, én egy 180X90 terráriumba tettem, kicsit evett szúnyogot, amit én fogtam :D
Szerintetek kibírja hétfő délutánig?
Tartási tippek?
Az akváriumot takard le szerintem, egyszer a suliban is volt egy ilyen kis sebesült denevér, a hülye biosztanár meg bevitte a fóliasátorba, ahol velünk gyomláltatott gyakorlat címen és szegény állat szárnyait kifeszítette egy növényre. Meg is halt.
OFF:Amúgy tök fura, de nyáron a szomszéd épület falán volt egy denevér mozdulatlanul 5 napig. Meg se mozdult. Lehet vajon, hogy odarepült, megkapaszkodott a vakolatban és meghalt? Lehetséges, hogy 5 napig nem esett le? Mert szerintem tuti nem élt, akkor nem bírta volna az augusztusi rekkenő hőséget...
Patkány-féle? O.o
Úristen, ez meg milyen osztályozás? :D
Egyébként, valószínűleg okkal esett le, minden eséllyel vagy beteg, vagy életképtelen :S
szia!
A kategória jó, ugyanis tényleg emlősállat a denevér..
azóta, átette a moderátor, a kisállatokban volt xd
Am éjfél és 1 között s képes voltam kimenni, hiszen éjjeli állat, de semmi... Szerencsére, semmi baja nincs egyenlőre... Az egész denevér (Demi :D) mondjuk 8 cm, alíg tud járni, vagy mit csinál ez xdd legyet szereti? Beszállt egy az ablakon, jah és tom h védett meg 10000 de csak hétfőig lenne itt, utána go bp állat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!