Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Melyiket válasszam? Mindkettőt...

Melyiket válasszam? Mindkettőt nagyon szeretném

Figyelt kérdés
Anyáék csak 1 állatot engednek meg.A Tengerimalac és a Törpehörcsög az a két állat amik közül választhatok.Mindenképp egy simogatható kisállatot szeretnék akivel sokat foglalkozhatok.12 éves vagyok
2010. júl. 14. 16:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tengerimalacot!:)

Nekem is volt 2-ő is.Kedvesek,szeretik a simit,de csak akkor vedd meg egyedül,ha minden nap lesz rá időd játszani,mert neki az nem jó,ha be van zárva egyedül egy ketrecbe,és a lutya nem foglalkozik vele

2010. júl. 14. 20:18
 12/12 Zsirember ***** válasza:
Nekem 5 törpehörcsögöm és 3 tengerimalacom van.A hörik néha harapnak.A tengerimalacokat jobban szeretem. Ha azt szeretnék,hogy simogassam őket,akkor visítanak.Ha simogatom, és tetszik nekik,akkor kuttyognak.Közülük az egyik kopasz,ő még félénk.Nemrég került hozzám.Fekete,és úgy néz ki,mint egy viziló.Válaszd a tengerimalacot!
2010. júl. 14. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!