Mi a velemenyetek a hullokrol, minden valaszt szivesen! ?
most a hullokre meg az amphibiakra gondolok! mert en imadom oket soxor az eletemet is kockasztattam egy-egy teknosert,sikloert,bekaert vagy gyikocskaert pl.verekedtem,
veszekedtem baratokkal,osztalytarsakkal. nem ertem mi ez a
nagy szenvedely?! kb. ugy 4 eves korom ota vagyok oda ertuk
most (12 evesen) ott vagyok hogy sajat gabonasiklom van
illetve herpetologusokkal veszem fel a kapcsolatot de ezt
meg sorolhatnam eloszor velemenyeket akarok olvasni.
Nem az ékezetek hiányával van a baj,rengeteg más hibád is van,Te szőrőstalpú cigány (már ha kérem szépen niggerezed itt a népet).
Agresszív gyökér vagy mellesleg.
A hüllőket én is nagyon szeretem,van is 4 kaméleonom:)
tudom ezt a valaszt el "Fusy"-ztam, de orulok utolso hogy
legalabb egy allatbarat vagy
Én is imádom az állatokat.Volt olyan hogy kiszaladtam egy kutya után az útra nehogy elüsse a kocsi,megmentettem egy csomó gyíkot és a Balatonon egyszer egy horgász kifogott egy szép naphalat én nagyon megsajnáltam kivettem a kezéből és visszadobtam.A mama pedig a szomszédtól kapott egy vödört amiben még friss élő hal volt én kitéptem a kezéből és bele engedtem egy kb 500 literes esővízgyűjtő hordószerű valamibe,aztán meg levittem és elengedtem a Dunában. De ami igaz az igaz.Nem az ékezetekkel van baj..ha telóról írok én se rakom őket ki,de a "soxor"-t így írjuk:sokszor,kockasztatni nem lehet,csak kockáztatni..
Első voltam.
szep tortenet de hiaba voltam helyesirasi versenyek nyertese
a neten nem foglalkozok a helyesirassal ,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!