Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az akváriumról? 15000ft. Megvegyem? Mivel tehetném még szebbé? Tehetek bele növényeket?

Figyelt kérdés

előre is köszi.

[link]

2012. jan. 14. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy ekkora akvárium készíttetve is kb ennyibe kerül. Igaz, hogy ahhoz semmi sincs. Technikai felszerelés, amit adnak hozzá, nem túl jó, bár használható, de mindenképp kiegészítésre szorul. Ékszertekihez viszont nem túl ideális. Neki inkább nagy alapterületű, alacsonyabb akvárium kellene. Ki tudjon mászni. Ha jól tudom (én nem vagyok tekitartó), akkor az a jó vízszint, amiben még leér a lába. Ha halakhoz szeretnéd, és tetszik a háttér, akkor jó lehet. Növényekkel, szép aljzattal széppé lehet varázsolni, de akkor még számolni kell világítással is. Tekihez nem ajánlom. Amúgy meg szerintem nem drága.
2012. jan. 14. 22:03
 2/5 Platypus ***** válasza:
Szépen van hátterezve, viszont a teknős biztosan összekarmolta az üveget a vízvonal környékén. A teknős árát levonva 10ezer, plusz egy ősrégi aquael szűrő, szerintem ezért nem igazán éri meg. Az akvarista.hu-n akadnak jobbak is. Persze ritkán azonnal, de megéri várni.
2012. jan. 14. 23:43
 3/5 Platypus ***** válasza:
Ja és ha teknősnek szánod, akkor egyáltalán nem jó döntés. Ennek haltartásra alkalmas arányai vannak, egy teknős nem használja ki a magasságát, így hiába lenne jó űrtartalom alapján, túl kicsi egy kifejlett állatnak.
2012. jan. 14. 23:44
 4/5 A kérdező kommentje:
A teknős nélkül szeretném megvenni.Szerintem 10000-t megér.Pézsma teknőst sem lehet benne tartani?
2012. jan. 15. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem megéri
2012. jan. 16. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!