Mi a véleményetek erről az akváriumról? (Kép lent)
Kép:
Én terveztem 1db pézsmateknősnek lenne.
ha valamit kihagytam léccives segítsetek,
és léccives írjátok meg a [link]
hogy milyen teljesítményű legyen a szűrő és a fűtő
köszi
régebben tartottam teknőst, kicsit kevesebb dolgot tettem neki egy akváriumba, de nagyon élvezte, makkegészséges volt, mindig élénk volt és jól érezte magát.
a szűrőkhöz sajnos nem értek, de a rajzod alapján kifejezetten előrelátó és alapos gazdinak tűnsz :) fűtőt majd ajánlanak a vízmennyiség és az akvárium mérete alapján az üzletben.
60x30x30as akvárium kb hány Liter víz fér bele? :o
melyik teljesitményű hőszabályzóval lehet elérni a 25-28fokot?
milyen szűrő legyen egy 60x30x30as akváriumba?
A 60x30x30-as akváriumot 54 literesnek nevezik. Ha levonod az üvegvastagságot, akkor feszített víztükörnél 50-52 liter férhet bele.
Mivel teknős lesz benne, ezért kb. 10 centi lesz a vízoszlop, tehát 17 liter körüli víz lesz benne. Ilyen alacsony vízbe nem biztos a kinézett szűrő elfér. Ha aquael, akkor inkább a micro. [link]
De árban és szűrőszivacs méretben is jobb az Exo-Terra. [link]
Egy 25 Wattos fűtő elég lesz ennyi vízhez. De nem gond az 50 W sem. Az Aqua-el Easy Heater és a Hydor Theo törhetetlen, azaz teknőshöz való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!