Mi a velemenyetek a hidegveru szepsegekrol?
most a hullokre meg az amphibiakra gondolok! mert en imadom oket soxor az eletemet is kockasztattam egy-egy teknosert,sikloert,bekaert vagy gyikocskaert pl.verekedtem,
veszekedtem baratokkal,osztalytarsakkal. nem ertem mi ez a
nagy szenvedely?! kb. ugy 4 eves korom ota vagyok oda ertuk
most (12 evesen) ott vagyok hogy sajat gabonasiklom van
illetve herpetologusokkal veszem fel a kapcsolatot de ezt
meg sorolhatnam eloszor velemenyeket akarok olvasni.
Szia Fusy!
Én 16 éves vagyok most , és azt hiszem , itt elmondhatom.Imádom a hüllőket , nagyon szeretnék majd egy leguánt , vagy esetleg egy szalamandrát.Szerintem ők is lehetnek ugyanolyan imádnivaló állatok , mint akár egy kis cica. A különbség annyi , hogy éppen ki, mit szeret:)
Ha ez a hobbid , szerintem nem szégyen. Minden állat ér annyit , hogy legalább megpróbáld megmenteni.:) Szerintem csak így tovább!
Koszonom szepen hogy ilyen megertoek voltatok foleg az utolso meg az utolso elotti valaszokat koszonom szepen.
meg varom a valaszokat mindenkitol !! es most sorolom:
majusban egyfajta "tagja" leszek az erdelyi rakosi vipera rezervatumnak amirol nagyon kevesen tudnak es harcolunk
az allammal a rezervatum megmenteseert, majusban,juniusban
fogom eloszor meglatogatni azt a bizonyos teruletet. meg
am. az erdelyi populacaio sokkal egeszsegesebb a kiskunsaginal,meg errol meselhetnek barkinek pm ben akit erdekel csak uzenjen !!
Szép napot mindenkinek!
Hogy szeretem-e őket, azt hiszem nem kétséges. Szobámban egy leguán, Luna, saját keltetésből görög-teknősök, botsáskák, halak vannak, kint az udvarban pedig kifejlett teknősök. Minden állatot nagyon szeretek, de a hidegvérűekhez különösen vonzódom. Gyerekkoromtól kezdve bújtam a könyveket, bogarakról, hüllőkről... Nincs aranyosabb nekem mint egy levelibéka, vagy egy fürge gyík, sem csodálatosabb az ízeltlábúaktól, vagy halaktól. Félreértés ne essék, szeretem én a tollas, és szőrös állatokat is, de nekem nem ők a favoritok. Nem volt nagyobb öröm mint mikor először sikerült látnom ahogy teknősök kelnek ki, vagy hogy már generációk óta nevelem a sáskáimat. Öröm olvasni, hogy van más is, aki szereti, rajong értük, mert néha, vagyis egyre gyakrabban elszomorít, hogy milyen emberek, gyerekek tartanak olyan állatokat, amiről fogalmuk sincsen. Sok kedves történetem fűződik az élővilág ezen részéhez, amit soha nem felejtek el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!