Mi a velemenyetek a hullokrol, minden valaszt szivesen! ?
most a hullokre meg az amphibiakra gondolok! mert en imadom oket soxor az eletemet is kockasztattam egy-egy teknosert,sikloert,bekaert vagy gyikocskaert pl.verekedtem,
veszekedtem baratokkal,osztalytarsakkal. nem ertem mi ez a
nagy szenvedely?! kb. ugy 4 eves korom ota vagyok oda ertuk
most (12 evesen) ott vagyok hogy sajat gabonasiklom van
illetve herpetologusokkal veszem fel a kapcsolatot de ezt
meg sorolhatnam eloszor velemenyeket akarok olvasni.
Ajánlom ezt a könyvet.Én is mindent innen tanultam és te is sok mindent megtudhatsz belő.Érdekes és hasznos olvasmány lehet számodra.
Már hogyne lehetne, max nem értesz hozzá.
A hüllők hidegek, én ennyit tudok.
Nekem is vannak gőtéim (jó, tudom, ők kétéltűek), meg volt egy zöld anoliszom is. Eléggé kedvelem őket, de nem jobban, mint a többi állatot. A kedvenceim amúgy a lovak meg a többi patás állat, és a házityúk. (Amúgy tyúkjaim is vannak, meg lovam. =D)
De szeretnék egy zöld leguánt is, csak nincs rá pénzem sajnos.
Egyébként, ha a békákat/gőtéket is szereted, akkor akár ilyen tavaszi (vagy őszi) béka/gőte mentésre is lehet jelentkezni, általában a WWF szervezi őket országosan, a MME pedig Magyarországon. (Ha nem tévedek.) Annyi, hogy meg kell fogni a kis állatokat az út egyik felén, és átvinni a másikra, hogy ne üssék el őket az autók.
Halleluja! egy normalis ember, ilyen bekamentesbol sajnos
en kimaradok mert itt erdelyben nem szerveznek ilyet mert a
romanok le se szarjak ezeket a csodalatos teremtmenyeket,
es az elozokhoz:ha beallitom az ekezetet akkor semmilyen
pont,vesszo ilyesmiket nem tudok rakni meg az y helyett z
a z helyett pedig y van :P
Hát, Magyarországon pedig elég sok településen szerveznek ilyen béka meg gyíkmentést, kár, hogy ott nem foglalkoznak velük. =(
Na, ezen a fórumon mindenkit hülyének néznek?
Kedves hetedik kommentet produkáló!
Mivel sikeresen elvégeztem a nyolc általánost (és a gimit is), ezért tisztában vagyok vele, hogy a békák (jelen esetben a békafajokra gondolok) a farkatlan kétéltűek rendjébe tartoznak. Ön azonban minden bizonnyal (talán igyekezete vagy felületes olvasata révén) figyelmen kívül hagyta az általam írt szöveg békákra (és gőtékre) vonatkozó részében ("...ha a békákat/gőtéket is szereted...") szereplő "is" szócskát, melyet azért vetettem papírra (illetve, képernyőre), mivel tudatában vagyok a ténynek, hogy a békák nem hüllők. Remélem, válaszom kielégítő volt, s ezek után nem gondolja azt, hogy a tyúkot patás állatnak hiszem. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!