Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Szomszéd libája olyan hangos...

Szomszéd libája olyan hangos és irritáló 2 házzal arrébb, hogy a szobában kellemetlenül érzi magát az ember, reggel erre kel, este arra próbál elaludni. Egész nap háphápháp, most is ezt hallgatom, brutál hangos. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
júl. 20. 13:18
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
Ki lakott ott előbb, te vagy a libák/kacsák? Ezt azért kérdezem, mert ez is befolyásolja tudtommal, hogy mit tudsz elérni hivatalos úton. Ha a szomszéd már tartotta ezeket az állatokat, amikor odaköltöztél, akkor jó eséllyel elfelejtheted, hogy bármi is történjék, fordított esetben, ha utóbb hozta a hangoskodó állatokat, jóval több eséllyel léphetsz fel.
júl. 20. 16:52
 32/50 A kérdező kommentje:

Ja, hogy én nem lehetek megharagítva... Vigyáznom kell, a szomszédra, aki már hetek óta zavar, hogy nehogy megharagítsam. Értem.

júl. 20. 18:09
 33/50 anonim ***** válasza:
100%

"#30

Ja, hogy én nem lehetek megharagítva... Vigyáznom kell, a szomszédra, aki már hetek óta zavar, hogy nehogy megharagítsam. Értem."

Nem, egyáltalán nem érted, amit a 30-as írt.

júl. 20. 18:26
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen idegállapotban inkább ne beszél se a libatartóval, se a jegyzővel, mert még te kerülsz bajba.
júl. 20. 18:29
 35/50 anonim ***** válasza:
kotródj vissza a városba te csoffadt agyú, türhő szutyok
júl. 20. 18:43
 36/50 A kérdező kommentje:

"No comment.

Gágigágigágágá

tegnap 15:05"

Látom, jól tudod utánozni, annyi eszed is lehet körülbelül.

Azon se lepődnék meg, ha a külsőd is megegyezne.

júl. 21. 10:46
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
Ma is zajosak voltak az állatok?
júl. 21. 16:21
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
Várd meg amig jön az influenzaszezon, utána elfogják rendelni a zárt állatartást, majd jelentsd be hogy nem úgy tartja. ;)
júl. 24. 07:06
 39/50 A kérdező kommentje:

Ma 8-kor akartam kelni, háromnegyed 6 lett belőle, üvöltöttek a kacsák, mint az állat. Azon gondolkoztam, hogy átmegyek a szomszédba, és felébresztem az öreget, hogy nem lehet aludni.

Ez jól hangzik.

Kinek és hol kell bejelenteni, amikor madárinfluenza szezon van?

Mit kell mondani? Hogy nem zártan tartja? Ilyenkor mi lesz a következménye?

júl. 24. 07:40
 40/50 A kérdező kommentje:
Nem tudjátok mikor jön a madárinfluenza szezon?
júl. 24. 07:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!