Folyamatosan korog a gyomrom. Miért?
Akármit eszek, iszok, néhány perccel később elkezd korogni a gyomrom. Igazából nem is a gyomrom korog, hanem a mellkasom. Mindíg a torkom alatt érzem, amikor jön föl a levegő. Iszonytosan hangos, és ezért nagyon kínos is nekem. Ráadásul alapból is szégyenlős vagyok, de így amikor valahol csend van folyton azon stresszelek, hogy hogy ne korogjon a ... mellkasom?!
Visszatartom a levegőt, is. Néha minden levegővételemnek olyan a hangja mintha egy tehén búgna a beleimből. És ez most viccesen hangzik, és igazából az is. De nem akkor amikor síri csendben kéne ülnöm. Mivel ilyenkor rám is és másokra is rájön a röhögőgörcs. Ők rajtam nevetnek, én meg a szerencsétlenségemen.
Nincs erre valami gyúgyszer, vagy akármi?
Már hónapok óta kerülöm az ilyen társaságokat, hogy ne kelljen azon depiznem, hogy most 30 embert azt hallgatja, hogy korog a gyomrom. Vagy a mellkasom. Vagy a torkom. Nem tom már. :(
Segítsetek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!