Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Szomszéd libája olyan hangos...

Szomszéd libája olyan hangos és irritáló 2 házzal arrébb, hogy a szobában kellemetlenül érzi magát az ember, reggel erre kel, este arra próbál elaludni. Egész nap háphápháp, most is ezt hallgatom, brutál hangos. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2024. júl. 20. 13:18
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

a "tanácsod" szimplán felbosszantott, segítséghez mérföldekre voltál, kb. az ellenkezőjét érted el...

menj is el innen... jó messzire

2024. júl. 20. 15:07
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

Szia999 ne zaklass privát üzenetekkel! Én itt hagyom a nyomorult kérdésedet.

Letiltottalak, a továbbiakban a nekem küldött üzenetek olvasás nélkül törlodnek

Úristen ez a kérdező egy pszichopata

2024. júl. 20. 15:10
 23/50 A kérdező kommentje:

én inkább attól félek, hogy te nem vagy normális...

gondolom amikor bármi apró problémád van az életben, véletlen a buszon a tyúkszemedre lépnek, arra a járatra te soha többet nem szállsz fel, majd munkahelyet is váltasz, hogy arra a járatra neked soha többet ne kelljen felszállnod...

na, kb. ettől is röhejesebbet mondtál....

2024. júl. 20. 15:14
 24/50 A kérdező kommentje:
mert te követed a megszöksz-megszoksz életfilozófiát, ugye?
2024. júl. 20. 15:15
 25/50 anonim ***** válasza:
90%

Liba, lúd, kacsa, tyúkszem....

Itt baromfifóbiáról lehet szó.

2024. júl. 20. 15:29
 26/50 anonim ***** válasza:
100%

Első körben célszerű felkeresni a szomszédot a baromfik ügyében, s ha normális, mindenképp békés úton kell rendezni a dolgot!

Amennyiben elzárkózik minden megoldástól, birtokvédelemért fordulhatsz a jegyzőhöz.

A jegyző a birtokháborítás megszüntetése érdekében kötelezheti az állattartót a baromfik elszállítására, így a probléma megoldódik (ez a procedúra nem kevés idő).

Az eljárás illetékköteles, névtelenül nem indítható.

2024. júl. 20. 15:37
 27/50 A kérdező kommentje:
2 baromfinak hallom a hangját, eltérő fajták nagyon más a hangjuk.
2024. júl. 20. 15:45
 28/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végre egy normális válasz!
2024. júl. 20. 15:45
 29/50 anonim ***** válasza:
53%
Azzal egyetértek, hogy érdemes közösen fellépni, úgy nagyobb a súlya.
2024. júl. 20. 15:59
 30/50 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer próbáltam hasonlót, a szomszédban a kutya ugatott állandóan,éjjel nappal ha kellett ha nem.

Elmentem a jegyzőhöz,nagyjából azokat mondja, akit párral fentebb írtak. Végül nem indítottam el,nem volt kedvem az egész miatt még súlyos pénzeket fizetni is,más a környéken nem csatlakozott hozzám,és még lett egy haragosom is.

2024. júl. 20. 16:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!