Szomszéd libája olyan hangos és irritáló 2 házzal arrébb, hogy a szobában kellemetlenül érzi magát az ember, reggel erre kel, este arra próbál elaludni. Egész nap háphápháp, most is ezt hallgatom, brutál hangos. Mit lehet tenni?
a "tanácsod" szimplán felbosszantott, segítséghez mérföldekre voltál, kb. az ellenkezőjét érted el...
menj is el innen... jó messzire
Szia999 ne zaklass privát üzenetekkel! Én itt hagyom a nyomorult kérdésedet.
Letiltottalak, a továbbiakban a nekem küldött üzenetek olvasás nélkül törlodnek
Úristen ez a kérdező egy pszichopata
én inkább attól félek, hogy te nem vagy normális...
gondolom amikor bármi apró problémád van az életben, véletlen a buszon a tyúkszemedre lépnek, arra a járatra te soha többet nem szállsz fel, majd munkahelyet is váltasz, hogy arra a járatra neked soha többet ne kelljen felszállnod...
na, kb. ettől is röhejesebbet mondtál....
Liba, lúd, kacsa, tyúkszem....
Itt baromfifóbiáról lehet szó.
Első körben célszerű felkeresni a szomszédot a baromfik ügyében, s ha normális, mindenképp békés úton kell rendezni a dolgot!
Amennyiben elzárkózik minden megoldástól, birtokvédelemért fordulhatsz a jegyzőhöz.
A jegyző a birtokháborítás megszüntetése érdekében kötelezheti az állattartót a baromfik elszállítására, így a probléma megoldódik (ez a procedúra nem kevés idő).
Az eljárás illetékköteles, névtelenül nem indítható.
Egyszer próbáltam hasonlót, a szomszédban a kutya ugatott állandóan,éjjel nappal ha kellett ha nem.
Elmentem a jegyzőhöz,nagyjából azokat mondja, akit párral fentebb írtak. Végül nem indítottam el,nem volt kedvem az egész miatt még súlyos pénzeket fizetni is,más a környéken nem csatlakozott hozzám,és még lett egy haragosom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!