Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Szomszéd libája olyan hangos...

Szomszéd libája olyan hangos és irritáló 2 házzal arrébb, hogy a szobában kellemetlenül érzi magát az ember, reggel erre kel, este arra próbál elaludni. Egész nap háphápháp, most is ezt hallgatom, brutál hangos. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
júl. 20. 13:18
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
a gyerek az más, mint egy filléres háziállat szerintem
júl. 20. 14:43
 12/50 A kérdező kommentje:

"6/11 anonim válasza:

100%

Nem akartam okosabbanak mutatkozni. 😅 30 pluszos kétgyerekes anyuka vagyok,tapasztaltam egyet s mást..sajnálom,hogy mindenben támadást látsz,hidd el,nem mkndanki ellenség."

Pedig az, ez egyértelmű támadás, és rendkívül ingerlő gyerekes ökörség volt, hiába nem annak szántad, akkor is kb azt mondtad, hogy:

Egy 5.000 ft-ot érő, semmirevaló 1-2 ebédre való haszonállat miatt komplett családok forgassák fel az életüket és költözzenek el a mai viszonyok mellett, ahol egy költözés több milliós ráfizetés 100%-ban megegyező kaliberű ingatlan esetén, ráadásul extrém idő és macera az egész bele se mennék, pedig meg lehet vele tölteni az egész gyakorikérdéseket kb.

És mindezt vállalja fel valaki, verje magát több milliós költségbe, a 3.000 ft-os kacsa és szarházi gazdája miatt, akinek nincs annyi esze, hogy felmérje, hogy hogy ordít az idióta állata, és esélyesen ez másokat zavar.

(most is folyamatosan ordít)

na a lényeg, hogy ezen mindenen menjen keresztül az ember szerinted, a 3 filléres kacsa miatt...

ez a tanácsod...

és ne húzza fel magát rajta az ember, és ne nézzen hülyének téged...

mert te nem támadásnak szántad...

de mégis akkora ökörség, amit leírtál, hogy ihajj...

valamiért ezt teljesen empátia nélküli emberek szokták itt magukból kiböfögni...

szokd meg vagy szökj meg...

hát kösz

anyud kap egy infarktust, azt a doki majd ugyanilyen bagatell dolgot mond, hogy szokd meg stb.

kíváncsi lennék, ugyanez a hozzáállásra hogy állna majd a szád?

júl. 20. 14:53
 13/50 anonim ***** válasza:
90%

Nem a 6-os vagyok.

"édesanyádnak emlegesd, ha zavarja majd valami" -ez volt az első reakciód.

Rögtön anyázni elég erős.

---

Ha tényleg sokakat zavar ez a dolog az utcában, pár lakóval átmennék ehhez a baromfitulajdonoshoz, beszélnék vele a problémáról. Talán nem is sejti.

Tényleg nem tudhatom a helyi jogszabályokat, de ha sokan vagytok nem nehéz összedobni a pénzt egy helyi ügyvédre (aki ismeri az ottani szabályokat), majd ő megírja a hivatalos panaszt a jegyzőnek. Nekem nincs más ötletem.

júl. 20. 14:59
 14/50 anonim ***** válasza:
82%

13-as vagyok

anyám, már rég meghalt, hiába szidod

júl. 20. 15:02
 15/50 anonim ***** válasza:
92%

A kérdező nem normális. Én ki is követem a kérdést,idiotakra nem pocsekolom az időm.

És még privatba is leírta nekem,amit ide bofogott. No comment.

Gágigágigágágá

júl. 20. 15:05
 16/50 A kérdező kommentje:

Nem szidja senki anyádat, ne támadásnak vedd, mert nem az volt, példát érzékeltetek!

júl. 20. 15:05
 17/50 anonim ***** válasza:
76%

Anyám infarktusa meg a lovak persze ugyanaz a súlycsoport,értjük . Nevetnek,de inkább siralmas,milyen emberek vannak

Na de tényleg követem a kérdést. Nem er egy forintot se hogy kövessem egy idióta ámokfutasat.

júl. 20. 15:06
 18/50 anonim ***** válasza:
76%
Nem is ajánlom.
 19/50 A kérdező kommentje:

amúgy se volt másra jó a jelenléted, hogy bosszantsd az embert...

20/50 anonim ***** válasza:
63%
*ludak
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!