Szomszéd libája olyan hangos és irritáló 2 házzal arrébb, hogy a szobában kellemetlenül érzi magát az ember, reggel erre kel, este arra próbál elaludni. Egész nap háphápháp, most is ezt hallgatom, brutál hangos. Mit lehet tenni?
van lúd is, ketten vannak, most épp kórusba nyomják...
de a liba az kb. 3x rosszabb, irritáló mindkettő nagyon
mit tehetek, hol jelenthetem?
Semmit a világon nem tudsz tenni. Ha szabad ilyen állatokat arrafelé tartani (márpedig valószínűleg szabad) akkor megszoksz vagy megszöksz.
Mindenhol van valami. Kit a szomszéd gyerek ha goskodasa irritál,máshol a kutya ugat állandóan,a harmadiknál a szomszéd hobbija a flexeles,stb stb és ezek bármilyen keveréke. Társadalomban élünk,mindig lesz olyan zaj,ami zavar valakit. Ha ez nem tetszik el kell menni tanyára,ahol tob.b km a szomszéd ,vagy remetenek
Utoszonak megjegyzem,hallottam.olyat,tanyán élt az illető az Alföldön,pár szám méterre a köv szomszéd,és hétvégén reggeltől estig szólt a tuc tuc. Semmit nem tudott tenni,mivel éjszakára nem ment,így nem minősült csendhaboritasnak.
Kitartást,talán levágják őket hamarosan levesnek.
Ez nem igaz, szoktam néha olvasni, hogy a jegyzőnek szoktak írni, petíciót, stb.
és fel lehet ezt hivatalosan is szólítani
ennek a menetére lennék kíváncsi
olyan nincs, hogy 1 idióta tart egy 3000 ft-os szar kacsát, ami megnehezítse fél utcányi ember hétköznapjait...
ezekkel a közhelyekkel amit ide eldurrogtattál, hogy megszoksz/megszöksz, eléggé irritáló, idegesítő, édesanyádnak emlegesd, ha zavarja majd valami, köszönöm, okosabb nem lettél tőle, hiába akartál annak mutatkozni
Nem akartam okosabbanak mutatkozni. 😅 30 pluszos kétgyerekes anyuka vagyok,tapasztaltam egyet s mást..sajnálom,hogy mindenben támadást látsz,hidd el,nem mkndanki ellenség.
Akkor keresd fel a jegyzot és kérdezd meg mi a menete. Ez a legegyszerűbb,kerülok nélküli út.
Ahogy reagáltál, szerintem veled is bajok vannak, Kérdező, nem csak a libákkal, ludakkal vagy kacsákkal.
Ha a fél utcában tényleg mindenkit zavar, akkor össze lehetne fogni, összedobni a pénzt és megkérdezni egy jogászt. Hátha engednek a baromfik a decibelből.
A szomszédom tart tyúkot, libát, kacsát. A másik szomszédnak van 3 kutyája. Igen, mindegyik kelt zajt. De sose gondolkodtam még feljelentésen. Mert hogy petíciót indítani arra, hogy valaki kertes házban ne tarthasson kacsát, nettó faxság. Max feljelenteni tudod, de senkit nem fog érdekelni. A te vergődésed szánalmas egyedül itt. Pár nyamvadt háziállat miatt.
Még hogy a fél utcát zavarja? Mi van, panel szökevény a fél utca? Nincsen menete annak, hogy te megakarod szabni kertes övezetben, hogy más ne tarthasson háziállatot. Más lenne ha lenne 15 disznója vagy 20 birkája.
Az én szomszédomban a gyerek reggeltől estig kinn van és visít. Indítsak petíciót, hogy ne tarthassanak gyereket a szomszédok?
Idióta kérdező….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!