Nem gondolják úgy sokan, hogy a húsvétra felnevelt, majd levágott bárány elfogyasztása egyenlő a kannibalizmussal ? Illetve a "gyerek-evéssel" ?
Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 07:01
21/38 anonim válasza:
Bambi? Rajzfilmek? Gyerekkoru allatok ... kerdezo, neked most, bar nem akarom de el fogom rontani az egesz eletedet. A Telapo sem letezik. Valoszinuleg a szuleid meg nem tartanak annyira erettnek hogy ezt elmondjak, gondolom nem lehetsz tobb 10 evesnel, de ... noj fel.
22/38 anonim válasza:
Szerintem simán csak debil lehet a kérdező! 😕😕
23/38 A kérdező kommentje:
21-es Majd ha kis családoddal állatkert vagy állatpark közelében jársz és megkérdezed a fiad/lányod mi tetszett ott, nagyon meg fogsz lepődni, a fiatal éppen nem rég született állatok szoktak ott az attrakciók lenni. Ja és nem szolgálják fel őket, 2-3 hónapos korukban.
2022. febr. 5. 15:59
24/38 A kérdező kommentje:
Én ezt egy több 1000éves nagyon rossz szokásnak tudom csak elépzelni a bárány-evést, de a "bikaviadal" sem a spanyolok hősies hazafiasságát juttatják az eszembe. De ha úgy vesszük az angol dúvad-gyilkolászás arra tenyésztett, kistestű qtyák segítségével szintén nem tartozik a kedvenceim közé...
2022. febr. 5. 16:02
25/38 anonim válasza:
És mivel jobb egy felnőtt állatot megenni ,mondd már meg ? Nem ugyanaz a vége? Az már nem cuki,úgyhogy nincs vele bajod? A csibefasírttal sincs bajod,mert a tyúk sem aranyos ,csak a bébi birka ? :D
26/38 anonim válasza:
23. Azért nem mindegyik bárányt ölik meg 3 hónapos korában. Mert van amelyik teljes életciklusában csak gyapjút ad.
27/38 anonim válasza:
Ne erolkodj kerdezo...noj fel.
28/38 A kérdező kommentje:
26-os, Nem mindet de nagyrészét igen, a hajnali falurádióból kiderül, meg az is hogy most jól fizet a bárányhús eladása. Mivel sajnos reggel meló előtt ilyet vagyok kénytelen hallgatni, kedves 21-es nem vagyok 10 éves, adj hozzá vagy még 40-et...
2022. febr. 5. 16:52
29/38 anonim válasza:
Ezt szomoruan hallom, mert ugy lenne ra magyarazat, igy viszont el kene menned mert sosem keso, egy pszihologushoz. Hosszu kezelesek elott allsz, de hidd el megeri. Szoritok neked.
30/38 A kérdező kommentje:
29-es a GYK-nál már nagyobb traumák is értek és itt vagyok, szerintem nem ez a legfontosabb kérdés most. Bár a báránygyilkolászás befejezése üdítően hatna a lelkiállapotomra az biztos. Köszönöm hogy ennyire aggódsz értem !
2022. febr. 6. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!