Nem gondolják úgy sokan, hogy a húsvétra felnevelt, majd levágott bárány elfogyasztása egyenlő a kannibalizmussal ? Illetve a "gyerek-evéssel" ?
Ezt így ebben a formában nem tudom mennyien gondolják, de mindenki azt eszik,amit akar. Ha te nem akarsz bárányt enni,nem kötelező.
A báránynál legalább a nagyüzemi húst elkerülöd , lehet valaki pedig így gondolkozik.
Én személy szerint nem nagyon szeretem a húst, úgyhogy sokat nem nyom a latban a véleményem ,nem eszem meg a bárányt (sem) ,mert nem ízlik . De kannibalizmusnak hogy lehetne nevezni,mikor nem a saját fajtársad eszed meg?
Nem gondolom így.
Az összes haszonállat azért van, mert úgymond megcsináltuk.
A nagyokos állatvédőknek is le kellene erről a témáról, na és a kutya-macskáról is állnia.
Kis hazánk egy fokkal sem lesz rosszabb hely, ha leölik a haszonállatokat, vagy fele ennyi kutya lenne.
De az nagy gond, hogy a fecskék száma drasztikusan csökkent.
Hallanád, hohyan sír egy kecskegida, mikor ölik!
Mint egy kisgyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!