Mi van ha egyszerre 2 ,,felesége" van?
Nem rég olvastam, hogy vannak halak akiknek a hím és nőstény egyedei is nevelni az utódaikat és addig nem szaporodnak tovább amíg a kicsik életképesek nem lesznek.
Az ilyen kicsiket mind 2 szülő védelmezi és a fajtársaikat is elkergetik. Mondjuk ha a hím 2 alkalommal párrosodott valami folytán akkor mint 2-t eltűri és mind 2 anyától származó utódaira figyel vagy letelepszik az egyiknél? És mi van ha a 2 nőstény találkozik, kétségbe esik a hím mert mint 2 védelmezi és nem tud közbelépni?
"addig nem szaporodnak tovább amíg a kicsik életképesek nem lesznek"
"akkor mint 2-t eltűri és mind 2 anyától származó utódaira figyel vagy letelepszik az egyiknél?"
Ha felnőttek, már nem "figyeli" őket. Te írtad, de én nem tudom.
1
Úgy értem, hogy egyszerre 2, nem úgy, hogy egymás után. Bocs ha nem volt egyértelmű.
3
És ha valahogy még is össze jönne. Mondjuk 2 nőstény és 1 hím hal van egy kis párrzásra kialakított helyen és mind2 nőstényt teherbe elyti majd vissza teszik őket a nagyobb akváriumba.
Még ugye így a hím nem tudja, hogy lesznek gyerekei így teherbe ejdheti mind2-t
5
Amióta megszokták, hogy helyesen írtam le egy hoszabb szöveget sajnos nem vicc.
Meg szolták...
Ez viszont hiba volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!