Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy lesz egy nő jó anya, jó...

Hogy lesz egy nő jó anya, jó feleség és jó nő is egyben? Ti hogy értékelnétek magatokat? Melyik szerepben mi a legfontosabb és nektek hogy megy egyszerre?

Figyelt kérdés

#szülés #nő #feleség #anyaság #teljesítés nőként
2017. szept. 16. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Osztódással.
2017. szept. 16. 17:42
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Csak egy nő lehet anya és feleség. :) annyira nem válik el veszesen
2017. szept. 16. 18:01
 3/9 anonim ***** válasza:
32%

jó nő: adok magamra, igényes vagyok, odafigyelek hogy ne hízzak el, sportolok

jó anya: megteremtem azt az egészséges környezetet (otthon, anyagiak, érzelmi, testi, lelki szükségletek) ami ahhoz szükséges, hogy a lányaim boldog gyerekek, majd később boldog felnőttek legyenek

jó feleség: gondoskodom a férjemről, főzök, mosok, takarítok rá, társ vagyok a mindennapjaiban, maximumot nyújtom neki az ágyban

2017. szept. 16. 18:52
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Irigyellek utolsó
2017. szept. 16. 19:06
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Segitséggel időben és pénzzel
2017. szept. 16. 19:24
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

Hát egyik szerep sem megy tökéletesen. Csinálom ahogy tudom.

Szerencsére van segítségem, de néha így is el vagyok veszve.

2017. szept. 16. 20:07
 7/9 anonim ***** válasza:
90%

Pillanatnyilag tökéletesnek érzem az életem, de ez kb másfél éve van így. Előtte a "jó nő" státusszal nem voltam elégedett és ebből jött, hogy nem vagyok "jó feleség" és amiért ezen kattogtam, jött, hogy "jó anya" sem. Szóval ezek tényleg összefüggnek jó szorosan.

Amiben mindig jónak éreztem magam az az anyaság volt. Szeretem a lányom és szerintem ebből kifolyólag, jó anyja vagyok.

Konkrétan a feleség szereppel sem volt annyira bajom. Kaja és rend mindig van/volt. Ami hiányzott az a nyugodtság volt, azért mert nem éreztem magam "jó nőnek".

A lányom éppen 4 éve született. Sokat nem híztam, de egyáltalán nem éreztem magam úgy, mint előtte. Mindig adtam a ruhámra és sminkeltem a baba mellett is, és a divat is érdekelt továbbra is. De én láttam, hogy már nem olyan feszes a testem, mint a baba előtt. Szóval kb 2 és fél évvel ezelőtt elkezdtem edzeni. Hihetetlen, hogy most jobban nézek ki, mint mondjuk 18-20 évesen, már nem vékony vagy sovány vagyok, hanem izmosan csinos.

Sajnos nekem ez máshogyan nem ment volna. Ahogy rendbe jött ez a része az életemnek, minden rendbe jött. Én sajnos nem az a típus vagyok, aki eltudja fogadni magát bárhogyan, nekem kellett a változás.

Szóval szerintem ezek a dolgok egymásból jönnek :)

2017. szept. 16. 20:15
 8/9 anonim ***** válasza:
2017. szept. 16. 20:28
 9/9 anonim ***** válasza:
85%

Nem erzem úgy, hogy minden szerepben mindig jónak kell lennem.

Ha úgy van, akkor nézhet a fiunk két órát is rajzfilmet. Lefekszem úgy, hogy nincs elmosogatva. Ha nincs kedvem, akkor nem szeretkezek. Ha jobban érzem magam melegítő nadrágban, akkor abban vagyok egész nap. De tudja mindenki, hogy számíthat rám. Ha kell, akkor egész éjjel simogatom a fiunk hátát. Ha kell, akkor köbméter szám talicskázom a sittet. Az ágyban nincs tabu, bármit kipróbálunk a férjemmel. Tiszta ruha mindig van, váratlan vendég esetén is rendet tudok rakni annyi ideig, míg beér a kapuból, ennivaló is mindig van, mégha nem is háromfogás. Lehetnék jobb? Biztos, de akkor már nem én lennék. A férjem sem tökéletes. De együtt jók vagyunk. Boldogok vagyunk, sokat nevetünk, együtt vagyunk akkor is, amikor ver minket a sors (sajnos a balszerencséből kijut nekünk).

2017. szept. 16. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!