Most komolyan! Ilyen még létezik?
Figyelt kérdés
Nem értem. Elméletileg törvénytelen gömbakváriumban halat tartani, mégis forgalomban van???
2019. jan. 9. 21:48
1/15 anonim válasza:
Na, a világ seggén a pattanás....
2/15 anonim válasza:
Baltát is kapni, mégsem mindenki fát lopni vagy ölni veszi.
3/15 anonim válasza:
Törvénytelen... és szerinted ki ellenőrzi ezt?
Mellesleg növényeket is lehet benne tartani.
4/15 anonim válasza:
Az, hogy van gömbakvàrium nem gond, én növènyt nevelgetek bennük. Az viszont, hogy halakhoz ajánlják és nincs 30L màr nagyobb gàz. Írhatsz a vevőszolgálatnak vagy az illetékes hatóságnak is, ha akarsz.
5/15 A kérdező kommentje:
Oké hogy nem kötelező megvenni, de akkor miért forgalmazzák ha nincs rá vevő?
Ha egy ilyet valaki megvásárol, gondolom nem csavaranyákat akár benne tartani.....
Azt írja: 6,8l egy bettának ..... szörnyűség!
2019. jan. 9. 22:29
6/15 anonim válasza:
van rá vevő. Ha veszteséges bfektetés lenne, nem értékesítenék
7/15 A kérdező kommentje:
Azt mondom én is, 6-os.
2019. jan. 9. 23:08
8/15 Platypus válasza:
Ez egy szlovák bolt, náluk mások a törvények. Fogyasztóvédelmileg talán bele lehetne kötni abba, hogy ilyet nem kéne itt forgalmazni, de úgysem foglalkoznak vele a hatóságok.
9/15 anonim válasza:
Bemész egy boltba, ott is kapsz. Nincs ráírva, hogy aranyhalat kell benne tartani. (Egyébként azt minden ilyen és 30 liternél kisebb akváriumra ráíratnám, hogy NEM alkalmas halak tartására.)
10/15 Salx Narval válasza:
Engem jobban bosszant az, hogy a TETRA ezt bevállalja, függetlenül attól, hogy tiltják vagy sem. Nem kis csalódás a márkában. Nem az bosszant, hogy ilyeneket is csinálnak, hanem az, hogy halak tartására szánták. Bocs, "tenyésztésére".:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!