Már létezik ilyen fogalom, hogy "puzsérizmus"? Hát komolyan dobtam egy hátast.
engem ez a Bartosizmusra emlékeztet, aki nem ismerné keressen rá youtube-on.
annak a szerencsétlennek van ilyen "izmus" rajongó tábora többnyire tizenévesekből.
Puzsérnak van 80 ezer feliratkozója youtube-on, ott szoktam érdekes dolgokat olvasni a kommentek között, viszont ezzel a puzsérizmussal még nem találkoztam.
sokan szeretik mert ordibál mint egy idegbeteg, beszól mindenkinek, ez bejön a mai fiataloknak, azért bálványozzák.
Én sem hallottam ezt a szót, pedig kifejezetten bírom Puzsért. Szerintem értelmes meglátásai vannak, jól tud vitázni (erre még visszatérek) és van egyfajta kisugárzása, amire fel tudok nézni.
Viszont tény, hogy a stílusát sokszor nem csípem, sokszor folytja másba a szót, normális decibelnél tízszer hangosabb kezd el egyik pillanatról a másikra üvölteni, türelmetlen. Mintha attól félne, hogy belé fojtják a szót, vagy elfelejtené azt, amit mondani akart, ha vár még pár másodpercet. Ezt leszámítva, hozzá lehet szokni, bár akkor is zavarni fog valamennyire, hiába az értelmes gondolat.
Ezt a fogalmat a Hír TV meghívott vendégétől (IS) hallottam, nem a tiniktől. Neveket azért nem írok, mert már töröltek (szerintem indokolatlanul) olyan kérdésemet, ami Kálmán Olgával volt kapcsolatos.
Egyébként köszi az eddigi válaszokat.
"Puzsérság"...
Ezt gyakran hallom. A Puzsersaghoz hozzátartozik a felemelt hang,de erről nem ő tehet...nézz utána mi a valódi oka. Én azért bírom nagyon,mert úgy küzd az erkölcstelenseg és az ízléstelenség ellen,ahogy még embert nem igazán láttam. Bárkinek,bármiről meg meri mondani nyíltan a véleményét,kritikáját,nem törődve azzal,hogy ki fogja emiatt megutálni.Nem foglalkozik azzal,nem érdekli ha nem szeretik,nem az a célja,hogy minél többen megszeressék. MINDIG őszinte! Sosem hazudik és sosem próbál meg hazugságokkal vagy fullentésekkel kibújni a felelősség alól. Nagyon jól érvel,ezért nem tudnak belékötni.Ezek a főbb dolgok amiért nagyon bírom,de irhatnék egy listát is róla.
"Nem foglalkozik azzal,nem érdekli ha nem szeretik,nem az a célja,hogy minél többen megszeressék. MINDIG őszinte! Sosem hazudik és sosem próbál meg hazugságokkal vagy fullentésekkel kibújni a felelősség alól. Nagyon jól érvel,ezért nem tudnak belékötni.Ezek a főbb dolgok amiért nagyon bírom,de irhatnék egy listát is róla."
Szerintem nincs olyan, hogy sose hazudik. Pl. amikor egy beszélgetőpartner jobban ért valamihez, de ő ragaszkodik az igazához, pedig már rég belesült, mi, ha nem hazugság?
Te amúgy nagyon elvakult vagy. Senki nem tud belekötni? Én számtalan embert látok, például a Facebbook-oldalán, akik értelmesen, érvekkel kifejtve elmondják, mi a bajuk vele, vagy egy adott véleményével.
Nagyon jól érvel? Alapvető ismeretei hiányoznak sok dologban, utána se néz, de azért beszél róla. Pl.: zene, filmek, gender studies, popkultúra, feminiszmus. Ezekben azért von le rossz következtetést, mert nincs tisztában a tényekkel. Úgy nem lehet jó érveket levonni, ha azt se tudod, miről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!