Ez az ember létezik, hogy komolyan gondolja vagy csak viccel?
Valmelyik nap belebotlottam facebookon egy oldalba ami történetesen az állítólagos magyar királyé (Levente) aki elvileg 2008 óta király.
Van saját weboldala is.
Létezik, hogy ez az ember ezt komolyan gondolja vagy csak poén?
Én azt tudom, én is voltam már Sanyi a macska :D
Csak az érdekel hogy ez tényleg ennyire elborult vagy polgárpukkasztás?
Valószínűnek, vagy legalábbis valószerűnek tartom, hogy igazi, tényleg létezik, és tényleg királynak képzeli magát (persze manapság sosem lehet tudni, számtalan, nos, sajátos humorérzékkel megáldott figura használja ki, nos, kreatívan az internet nyújtotta lehetőségeket). Vannak ilyenek. Néhány éve felbukkant pl. egy idős úriember, aki azt állította, az Árpád-ház utolsó sarja (és meg kell adni, ha csak szerepet játszott, tudta a dolgát). Megkérdezték tőle, milyen király lenne, és azt felelte: „Hát Árpád-házi.”
Van továbbá több Magyar Apostoli Királyság (Apostoli Magyar Királyság, és egyéb változatok) nevű „valódi vezetése” az országnak (vagyis a Királyságnak) saját kormányzóval és kormányzattal. Egyik másik saját pénzt nyom, és hivatalos közleményeket tesz közzé. Ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!