Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy egy ember...

Létezik olyan, hogy egy ember belép valami telenoros cégbe és kap ajándékba 200ezer forintot?

Figyelt kérdés
tesóm ezt mondta, most büszke magára, a legjobb embernek tartja magát, lenéz engem, hat évvel fiatalabb vagyok nála, így szerintem érthető,hogy még nem dolgozok (középiskolás vagyok)..
2013. júl. 15. 08:09
 1/1 anonim ***** válasza:
biztos nem olvasta el a szerződést, ingyen semmi sincs a mai világban- egy ismerősöm egy meg nem nevezett biztosítócégnél dolgozott, ő is nagy összeget kapott ami mint a szerződésből kiderült nemtudom hány fizetése előre, viszont mikor váratlanul kirugták, visszakellett neki fizetnie egy elég nagy részt abból az összegből, és mivel nem tudta visszafizetni ezért büntetés gyanánt ráment neki pár százalék- és ez benne volt a szerződésben is, úgyhogy csak óvatosan
2013. júl. 15. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!