Létezik olyan ember, aki önszántából és saját szabad akaratából nézi az Éjjel-nappal Budapestet?
Én csak a hirdetését látom néha, de az is sok belőle. Elképesztő, hogy micsoda műsorokat képesek adni! Az Éjjel-nappal Budapest és A gyanú árnyékában vezeti nálam a feketelistát, de a Barátok közt sem sokkal marad le mögöttük. (Pedig mindnek csak a reklámját szoktam látni.)
Ha a halántékomhoz szorított revolverrel arra kényszerítene valaki, hogy nézzek végig egy részt az említett sorozatok valamelyikéből, különben megöl, valószínűleg a halált választanám. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy hogy képes ezeket valaki ÖNSZÁNTÁBÓL, DIREKT, SAJÁT SZABAD AKARATÁBÓL végignézni? Létezik ilyen ember egyáltalán?!
Ha van itt valaki, aki önszántából nézi az említett műsorok valamelyikét, kérem, írja le, hogy miért nézi! De ne azt írjátok, hogy "mert tetszik", hanem azt is fejtsétek ki, hogy mi tetszik benne! Várom a véleményeket.
Ezen már én is gondolkodtam. Nekem már az is sok amit a reklámban leadnak. Aztán rájöttem. Biztos azok nézik akiknek ennyi az agykapacitásuk. Csak ezeket a dolgokat képesek megérteni, felfogni.
A dokumentumfilmek, természetfilmek már túl nehéz falat lenne számukra, és fájna tőlük a fejük..
Viccet félretéve.
Ezek a műsorok nem más célt szolgálnak csak egyet: Népi agybutítás.. A végén már elég lesz egy mozgó, fingó segget mutatni azt is nézni fogják órákon át..
En nézem, de csak kiváncsiságból, mivel régóta nem élek otthon. Erdekel hogyan zajlik otthon az élet.
Erdekel, hogy milyenek a mai fiatalok, amelyre alaposan rácsodálkozom, hogy milyen elfajulások vannak.
Igazából viszont nem tudom, hogy valóban ez folyik-e otthon?
Azon is csodálkozom, hogy mennyire kiabál mindenki!
Én azt hiszem a Barátok köztből láttam egy vagy két részt, mondjuk nem egyedül, hanem egy ismerősöm nézte, ezért én is.
Szerintem nagyon vicces volt, már annyira rossz volt az egész, hogy folyton nevetnem kellett. De ennyi elég is volt belőle :D
éjjel nappal budapesttel nem tudom mi a bajod az alapvetően egy pozitív kisugárzású,életigenlő műsor
színészek is jól játszanak,szimpatikusak,sztem nagyon szerethető sorozat
A reklámja alapján minden elmondható róla, csak az nem, hogy pozitív kisugárzású vagy életigenlő. Az, hogy egy csapat emberi mivoltából kifordult proli ordenáré alpári stílusban üvöltözik egymással, nekem mindennek a szöges ellentétét sugallta.
A színészi játék színvonalát nem tudom megítélni, lehet, hogy a szereplők valójában kulturált, konszolidált emberek, akik tudnak helyesen beszélni magyarul. Ez esetben egyetértek veled, és oltári jól játszanak.
Köszönöm az eddigi kommenteket. Senki többet? Mert ez alapján bizony nem valami magas az említett műsorok nézettsége...
Én néha belenézek (és nem a semmi alapján ítélkezem),de csak a görényes,göndör srác miatt,mert akkora hülyeségeket tud mondani,hogy az már fáj.
Amúgy nem vagyok paraszt,és nem kapcsolok el rögtön,ha egy dokumentum filmbe futok bele,sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!