Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Fehér hártya a viz tetején?

Fehér hártya a viz tetején?

Figyelt kérdés

van e3gy 140l akvárium és mellé egy nagy külsö szürö nemrég 5 hete raktam össze és rá egy hétre a szivatyu résznél keletkezet ilyen hártya kitakaritotam és megint rá 1 hétre bementem a halasboltba ot baktérium és enzimkulturát ajánlotak mikor beleraktam rá 2 napra ugyan ojan volt és ma reggelre az egész szörőbe volt és a szivatyunál elkezdet habzani kicsit a viz mert azt ajánloták hogy csurgatasak egy kis vizet a szvatyuval ahol a hárty keletkezik mert elvileg nem mozog a viz ez egy párnapig jó is volt

Mi lehet a baj? Mit csináljak tanácsokat kérhetek? Akkinek már volt ilyen az irja meg ő mit csinált vele!

Ja és van egy anya guppim és kiraktam egy 5l akváriumba és egy hét mulva azon is hártya keletkezet.

Az a baj hogy egy nagyon vastag a hárty ha hozáérek darabokra szakad és utána ujra egybe állt és papirtőrlővel lelehet szedni.

2016. máj. 16. 15:58
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a segitséget sikerült mind a két oldalt megcsinálnom.

[link]

2016. máj. 17. 12:06
 22/25 Salx Narval ***** válasza:
Nem lett volna muszáj átvezetni az első tartályba is, elég lett volna kicsivel a vízszint fölé húznod a beömlő ág csövét, vagy arra is fúrni egy furatot, de így is jó. Amúgy eltűnt a hártya teljesen?
2016. máj. 18. 01:24
 23/25 Salx Narval ***** válasza:
Amúgy ügyes vagy jó kis szűrőt építettél, akár még úszó növényeket is tehetnél a tartályba, vagy hajtatni is lehetne benne növényeket a még intenzívebb szűrés érdekében, ez persze csak egy elgondolás én az enyémbe vízipálmát, bambuszt és kukoricát szoktam tartani ill, hajtatni amíg használtam.
2016. máj. 18. 01:37
 24/25 A kérdező kommentje:

Igen eltünt teljesen

löszönöm volt segitségem benne de nagyrészt az én ötletem

a növényes akváriumot most akkarom megcsinálni ez egy jó őtlet hogy ott hajtatsam

2016. máj. 18. 11:59
 25/25 Salx Narval ***** válasza:
Örülök, hogy segíthettem, sok sikert kívánok neked a továbbiakban is.
2016. máj. 19. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!