Fehér hártya a viz tetején?
van e3gy 140l akvárium és mellé egy nagy külsö szürö nemrég 5 hete raktam össze és rá egy hétre a szivatyu résznél keletkezet ilyen hártya kitakaritotam és megint rá 1 hétre bementem a halasboltba ot baktérium és enzimkulturát ajánlotak mikor beleraktam rá 2 napra ugyan ojan volt és ma reggelre az egész szörőbe volt és a szivatyunál elkezdet habzani kicsit a viz mert azt ajánloták hogy csurgatasak egy kis vizet a szvatyuval ahol a hárty keletkezik mert elvileg nem mozog a viz ez egy párnapig jó is volt
Mi lehet a baj? Mit csináljak tanácsokat kérhetek? Akkinek már volt ilyen az irja meg ő mit csinált vele!
Ja és van egy anya guppim és kiraktam egy 5l akváriumba és egy hét mulva azon is hártya keletkezet.
Az a baj hogy egy nagyon vastag a hárty ha hozáérek darabokra szakad és utána ujra egybe állt és papirtőrlővel lelehet szedni.
a nővényeim anyira szaporodnak hogy van egy nagycsomo elado így nem hiszem hogy az lenne
és az akvárium felszine szép tiszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!