Kezdő vagyok, az első akváriumról tudtok tanácsot adni?
Sziasztok!
Egy 112 literes akváriumot szeretnék vásárolni, ehhez szeretnék még egy kis segítséget kérni.
Ami az akváriumban lenne: kb 12-16 neon hal és 14 garnéla, nem túlságosan növényesnek akarom, de azért akarok azt is bele tenni.
A világításban és a szűrésben még nem tudtam dönteni.
Max 40-55 ezret szeretnék az egészre költeni.
Nekem többfajta háttér van, a leg egyszerűbb ha veszel 2 oldalas ragasztót, az akvárium hátuljának választott üveget alaposan letisztítod, áttörlöd, majd oldalra 5mm kétoldalas ragasztó csík, mivel fedő lesz így fölülre, alulra, mehet vastagabb ragasztó csík.
Lehúzod a perforációt, majd egy fekete kukás zsákot ráragasztasz, nekem az előbb linkelt képen virágföldes zsák van kifordítva, belülről az fekete, van ahova az előzőekben taglat módon kukás zsákot tettem.
Előtte én meleg vízben megmosom a fóliát, így matt lesz.
Jó 3 éve dobtam fel ezt itt a gy.k oldalon azóta rengeteg akvárium leírásában láttam kukazsákot.
Régen mi másként ragasztottuk, nem volt kétoldalas ragasztó, jó ideje olcsón kapható, azzal könnyebb csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!