Melyik éri meg jobban? Ez lesz az első külső szűrőm. A tetra ex 800,28000 ft vadonatújonan, vagy találtam 17000 -ért egy Jbl cristal profi e 900 -at 17000 ft-ért de az használt. Melyik jobb?
Nekem van tetra és van jbl is.
JBL, szinte azonnal le kell ragasztani a fölső kombi tálca gumi tömítését, én pillanatragasztóval ragasztottam le, feljön különben amikor emeled ki a fölső tálcát, széria hiba.A két kicsi előszűrő szivacsokat én kiszedtem, feltorlódik a szennyeződés, nem a legjobb megoldás. Más probléma nincs, patent, csendes, nem ereszt, nem csöpög, 4 éve teszi a dolgát.
Tetra, sokkal hangosabb mint a jbl, búg, de nem vészes, ha valakinek nincs viszonyítási alapja nem tűnik fel, a tömlő adapter mindig rágyógyul, törés határon jön le tisztitásnál, a tömlőadapter lefogató kallantyú gyenge anyagból van, vigyázni kell vele, az esőztető, könyökök nehezen jönnek szét szinte törés határon.
Tetránál még figyelni kell a csapokra, nem nyitnak ki rendesen, én egy fúróval, fém rúddal szoktam teljesen nyitott állapotba hozni, ha valaki letekeri a csillagcsavart átnéz a csapon tátja.
Még arra kell figyelni terránál, ne menjen a vödörbe kosz, oda ahova a fejtömítés beül, akkor szokott csöpögni, folyni, más úgy nincs.
A tetra mellett szól a kicsit nagyobb flow, a tetrát szoruló mizériái ellenére jó szűrőnek tartom, jobban kell rá figyelni mint a jbl re, több türelem kell hozzá, ár érték arányban mindkettő jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!