SÜRGŐS! M. o. lehet legálisan kapucnis majmot kapni? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ha lehet pontosan hol??Mennyibe kerül?Kell hozzá engedély?Ha hell, az mennyibe kerül?+Hol lehet beszerezni?2010. jan. 3. 19:52
1/13 A kérdező kommentje:
Hopp ide írtam pedig a kisemlősökhöz kellet volna!Boccs!
2010. jan. 3. 19:54
2/13 anonim válasza:
én úgy tudom hogy legálisan sehol sem
3/13 anonim válasza:
Nemzetközileg is védett állat, aki behozná a határon, attól is elkoboznák és jól megbüntetnék. Egyébként minek neked? Házi kedvencnek majom nem alkalmas.
4/13 anonim válasza:
És miért sürgős? Meghalsz, ha nem kapsz egy kapucnis majmot holnapig? Egy állat beszerzése nem lehet "sürgős", annak soha nincs jó vége!
6/13 anonim válasza:
sehol sem lehet. már ezerszer leírtuk itt, hogy a főemlősök tartása szigorúan tilos. minden főemlős védett. maximum orgazdától szerezhetnél de, de az bűncselekmény. se a kis-, se a nagytestű majmok nem érzik magukat jól ember közelében. nem a csárli a majom a családbanra kell ám támaszkodni, mikor háziállatot választasz!!!
arról nem is beszélve, hogy míg a kisebb majom csak hülyére harap, a nagy akkora pofont ad, hogy leszáll a fejed.
8/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező !
Igaza van az előttem szólóknak tényleg nem lehet legálisan beszerezni. meg tényleg én sem értem hogy miért van "sűrgősen" rá szükséged?
épp ezért kíváncsi vagyok , kérlek oszd meg velünk hogy miért?
9/13 anonim válasza:
Hogy felhívja a figyelmet a kérdésére,semmi többért.Mert ha nincs ott hogy SÜRGŐS akkor azt hiszi nem válaszolnak legalább olyan gyorsan mint alapbol.
10/13 anonim válasza:
ezen az élettárson öt perce röhögök,nagyon nagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!