Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mit gondoltok a nagy áruházakb...

Mit gondoltok a nagy áruházakban lévő élőhal árusító akváriumokhoz? Mármint ahogy a szerencsétlen halak várják a halált.

Figyelt kérdés
Az tiszta sor hogy kell ennünk,megeszem a csirkét is és tudom hogy nekik sem egy jó dolog meghalni,de a tartásukhoz meg van szabva hely,hogy ne szenvedjen életében.A halaknál mért nincs így.A minap láttam egy nagy akváriumban annyi ponty volt hogy az egyik nem tudott egyenesbe állni,felfelé állt a fejével,mert nem bírt vízszintesbe állni,annyi hal volt a tartályban...Szerintem kínzás.Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
2009. dec. 7. 19:16
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes eddigi hozzászólást.Én sem tudnék tükörbe nézni,és hamár lerángatjapl a bundáját és bőrét szerencsétlen álatról,akkor már az is jobb ha mint a fókavadászok,agyonveri,nem hogy igy letépihogy él...Mégtovább szenved...Köszönöm a videókat is.Amugy az természetes hogy megeszünk egy adott állatot,azt le is kell ölni hogy megehessük,de legalább addig tartanák őket jól és gyors halállal végeznék,vagy fájdalommentesen elaludnának...Ez így borzasztó.Amugy a növény is élőlény,azt is elpusztitjuk ha megesszük.Vagy ő,vagy mi,ez az élet rendje,de még az állatok is általában egy gyors harapással,vagy fojtással megölik az állatot,nem megnyúzza miközben él meg ilyenek....Brutális emberek...
2009. dec. 9. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!