Miért van ez akinek halak a horoszkópja az szerencsétlen? Félénk, és nem tud magát védeni, és mindig hagyja magát, ha verekszik mindig ki kap, még semmit nem tud
Figyelt kérdés
de ha neked halak a horoszkópod és nem úgy érzed magad úgy akkor írj2011. júl. 27. 22:49
1/14 anonim válasza:
halak vagyok..oroszlán aszcendensel..ezzel szerintem mindent elmondtam :D
2/14 anonim válasza:
Ez nem a horoszkópon múlik! Ne beszéld be magadnak. Sokminden tanulható. Még pici a fiam,ő is halak. Biztos,hogy úgy fogom nevelni,hogy rácáfoljon az általad leírtakra.
3/14 anonim válasza:
A horoszkóp nem függ össze az emberek személyiségével.(Véleményem szerint)
4/14 anonim válasza:
EN A HALAKROL EZT MEG NEM HALLOTTAM! EN IS HAL VAGYOK ES KOZEL SEM ILYEN AMIT LEIRTAL
5/14 anonim válasza:
Én is halak vagyok, kicsit félénk, türelmes, de ha elborul az agyam akkor mindenre rácáfolok. Verekedtem is már (részegen :D ), és nem én jártam szarabbul.
6/14 anonim válasza:
En halak vagyok,csendes,visszahuzodo (ha ezt ertjuk a felenk alatt),es ha nem muszaj nem veszekszem,de ha belemkotnek eleg rendesen vissza tudok szolni.ellenben verekedni nem szokasom,szoval nem tudom,alulmaradnek e.
7/14 anonim válasza:
Én meg egyenesen cápa vagyok, szóval totál az ellentéted.
8/14 anonim válasza:
Én is Halak vagyok (bár én lány vagyok) és az osztályba mindenki úgymond "fél" tőlem...:D Év végim 4,7 lett butának sem mondhatom magamat és verekedtem is (nem egyszer xD) és győztem!Csendesnek sem mondhatom magamat, szóltak is rám, hogy kussoljak be mert sokat dumálok.
Te vagy akiről fent írtál, vagy egy ismerős?? Írj mert segíthetek ;)!!
9/14 A kérdező kommentje:
igen én írtam, az msn címem: zsomorok@hotmail.com
aki tud segíteni vegyen föl engem
2011. júl. 28. 09:53
10/14 anonim válasza:
Én okos vagyok, osztályomba nem egy ember fél tőlem lány látemre, de szerencsésnek nem mondhatom magam ( http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. ami a halakra jellemző, hogy szeretnek a víz közelében lenni, fürdeni, stb. Illetve legtöbjük sok barátot szerez, csak, nehezen mert elég visszahúzódóak.... 11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!