Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ez igaz akinek halak a horoszk...

Ez igaz akinek halak a horoszkópja az szerencsétlen és félénk?

Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 19:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
aki ezt elhiszi, az megérdemli...
2011. júl. 24. 19:41
 2/13 anonim ***** válasza:
Én a Halakra azt mondanám (többet is ismerek nem egy-et és nem is kettőt;) ), hogy féltékenyek de nagyon és érzékenyek. De eléggé érzelmesek.
2011. júl. 24. 19:44
 3/13 anonim ***** válasza:
60%

Második:

És ezt ugyanúgy el lehet mondani qva sok más emberről is akik nem halak.

Horoszkóp csak arra jó h elfoglaljon egy oldalt az újságokban, mert amúgy semmi realitása nincs.

2011. júl. 24. 19:46
 4/13 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Az lehet, hogy neked nem volt semmi realitása de én sok mindenkinél tapasztaltam azt, amit a csillagjegyek elmondanak általánosságban a jegyekről.

Mint írtam több Halak ismerősöm van, és eddig mindegyikre passzolt az, hogy betegesen féltékenyek voltak és nagyon érzelmesek,érzékenyek. És érdekes módon, akinek nem halak a horoszkópja, a többiekre ez nem passzolt, akiket ismerek.

Nem mondom azt, hogy mindig igazat írnak amit az újságokban leírnak, de az általános jellemek azok igazak.

2011. júl. 24. 19:53
 5/13 anonim ***** válasza:
55%
Én Halak vagyok. Nem vagyok sem szerencsétlen, sem félénk.
2011. júl. 24. 20:48
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem igazak, nekem meg sok halak ismerősöm van akikre nem igaz, na ehhez mit szólsz?:)
2011. júl. 24. 20:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem. Ez csak azt jelenti, hogy a Nap a születése hónapjában a Halak csillagjegyében állt asztrológiailag. Rengeteg összefüggés befolyásolja valaki jellemét, kizárólag a napjegyből nem lehet általánosítani.
2011. júl. 24. 21:17
 8/13 anonim ***** válasza:

Halak vagyok, az átlagemberhez képest kifejezetten érzéketlennek, hidegnek minősülök, nagyon magas intellektuális, és nagyon alacsony emocionális igényekkel. Bátor, nyílt és sokszor nyers modorú vagyok. Nem vagyok követő típus, megalkúvó és befolyásolható sem, de vezéregyéniség és szociális pillangó sem, inkább makacs és különcködő.

A szeszélyesség, a hangulatingadozások, az álmodozás, a gazdag fantázia és a praktikus érzék hiánya, amiket még írnak a halakhoz, rám is passzolnak.

A szerencsétlenség faktort nem tudom megítélni, egyszer fenn, egyszer lenn, de az önbizalmammal nincsenek gondok, elfogadom magam annak, aki vagyok.

Röviden: nagyrészt nem passzol rám a horoszkópom. Nem meglepő módon.

2011. júl. 25. 03:11
 9/13 anonim válasza:
Szintén halak vagyok, régebben elég félénk voltam és zárkózott, nehezen ismerkedtem, szerencsétlennek, csak a szüleim tartottak :D Most már egyáltalán nem jellemző rám egyik tulajdonság sem.
2011. júl. 28. 20:48
 10/13 anonim ***** válasza:
persze h igaz
2012. jan. 7. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!