Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mit gondoltok a nagy áruházakb...

Mit gondoltok a nagy áruházakban lévő élőhal árusító akváriumokhoz? Mármint ahogy a szerencsétlen halak várják a halált.

Figyelt kérdés
Az tiszta sor hogy kell ennünk,megeszem a csirkét is és tudom hogy nekik sem egy jó dolog meghalni,de a tartásukhoz meg van szabva hely,hogy ne szenvedjen életében.A halaknál mért nincs így.A minap láttam egy nagy akváriumban annyi ponty volt hogy az egyik nem tudott egyenesbe állni,felfelé állt a fejével,mert nem bírt vízszintesbe állni,annyi hal volt a tartályban...Szerintem kínzás.Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
2009. dec. 7. 19:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Hello!

hej de jó sok ember tudja elmondani búját bánatát.

én mindenkivel 1-et értek mert mert én sem szeretem az állatkínzást..hisz ez az.

ezért itt egy link amin mindenki csodálkozik majd és mindenki undorral fordítja el a fejét, még az egyik válaszoló srác greenpeacés nővére is mert ő sem olyan tusfűrdőt használ amit nem (NEM) állatokon teszteltek.

ime miért van szüksége az embernek az állatokra:

[link]

2009. dec. 8. 20:54
 22/31 A kérdező kommentje:
Ez felháborító.Nem találok rá szavakat.Nem akartam végignézni a hosszát elnézve,de "lekötött".Kerülget a sírás még mindig.Ahogy láttam,már megváltás a halál ezeknek az állatoknak,már azon gondolkoztam hogy vega leszek,de kell a hús....De még az ősember is kíméletesebb volt.Undorítóak ezek az emberek.Ha megtehetném,gondoskodnék a megfelelő tartásról meg mindenről.A halak talán a legjobb helyzetüek...Szerencsétlen sertések meg szarvasmarhák...
2009. dec. 8. 21:35
 23/31 A kérdező kommentje:
Basszus ,most láttam,hogy a rókát vagy kutyát élve nyúzták meg,élt miközbe lerángatták a bőrét,és utána egy darab hús még ott pislogott.Nagyon brutálisak
2009. dec. 8. 22:00
 24/31 anonim ***** válasza:

Na én inkább meg sem nézem. Undorítóak ezek az emberek.

És még valaki írja Nekem, hogy milyen vagyok, hogy az állatokat jobban szeretem. Na, EZÉRT!

2009. dec. 8. 22:35
 25/31 A kérdező kommentje:
Köszönjük a gondolatébreztőt.Amugy volt még egy kérdés régebben,nem emlékszem már rá,egy videó volt,hogy friss legyen a hal,élve megfogta,megsütötte beidralta,mega pikkelyt le "reszelte" és a sült hal a tányérban még vergődött meg tátogott,meg hasonlók.Ez nemgyon durva,attol még hogy mi Emberek vagyunk,attol még nem kéne mindent megengednünk magunknak...
2009. dec. 9. 10:05
 26/31 anonim ***** válasza:
16:01 vagyok. Igazad van, én is csak mondom, hogy szegény halak (mondjuk annyit én is megteszek, hogy nem ott vásárolok). Nem is erről van szó, hanem arról, hogy nem kéne a greanpeace-t szidni, amiért ők nem tesznek semmit, hiszen NEM KÖTELESSÉGÜK, azért kéne hálásnak lennünk, amit tesznek ÉRTÜNK és persze az állatokért. Ha ez lenne a foglalkozásuk, pénzt kapnának érte, talán megérteném, hogy szidod őket a rosszul(?) elvégzett munkáért, de ők ezt munka és család mellett csinálják. Nem kéne olyanokat mondani, hogy ne a libatömés meg a globális felmelegedés ellen kampányoljanak, hanem a halakért, mert a saját szabadidejüket olyan célokért áldozzák fel, amikért akarják. Nem azt mondtam, hogy kötelessége mindenkinek odaláncolni magát az akváriumhoz, hanem azt, hogy amíg nem teszed, addig másokat se szidj, amiért nem csinálják.
2009. dec. 9. 14:02
 27/31 A kérdező kommentje:
Ebben látod,igazad van.Egyet értek veled,és azt a videót látva sokkal több dolguk van,mint hogy a halakkal törődjenek.Láttad azt a videót?(nem tudom ,lehet te küldted pont)Ha nem láttad,nézd meg.A leg szörnyübb a vége fele a kutya vagy minek a megnyúzása,hogy élve lerángatták a bőrét,és szerencsétlen a sokkban ott pislogott még...
2009. dec. 9. 18:14
 28/31 A kérdező kommentje:
55.perc. Még mindig nem hiszem el,vagyis elhiszem,csak nem akarom elhinni hogy ilyen létezik,ez borzasztó.A munkások is,hogy tudják ezt megtenni velük.Én csak a látványtól,nem hogy én csináltam, sak hogy megnéztem egy csomószor eszembejutott szerencsétlen állat arcs,a bőr nélkül,pislog...
2009. dec. 9. 18:20
 29/31 anonim ***** válasza:
ha ezt az élő halas videót akrod látni (szegény hal, nomeg kígyó ,hamár akvárium akkor terrarisztika is) akkor katt a youtubeon a : http://www.youtube.com/watch?v=EwSCGXA_ro8
2009. dec. 9. 18:46
 30/31 anonim ***** válasza:

Szia !

Bele néztem, de csak pár percet, mert valahogy nem bírtam nézni a szenvedésüket.

megrázó dolgok vannak ebben a videóban , de sajnos amint láttad, amíg az ember szükségét érzi hogy állatot tartson, bundába járjon és egye őket addig sajnos ez így fog működni.

Írhatnék most olyat, hogy ezt szebben is lehet csinálni vagy könyörületesebben, de akkor is csak megölünk egy állatot.

tudomást vehetünk róla (DE SAJNOS)nem tehetünk semmit.

Tudod egy dologra azért kiváncsi lennék, hogy milyen ember az vagy hogy néz a tükörbe vagy milyen a lelkiismerete annak aki ezt tudja tenni egy álattal,ami ugyanolyan élőlény, mint mi vagyunk emberek, ezen a bolygón.

2009. dec. 9. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!