Hol tudok jó áron nagyobb méretű gömb akváriumot venni?
Figyelt kérdés
Kb. 10-15 literesre gondoltam.2009. szept. 24. 01:07
11/19 A kérdező kommentje:
Válaszolj inkább a kérdésre haver, ne okoskodj. Nem azt kérdeztem, hogy ajánlod-e a gömb akváriumot vagy nem. Nekem bevált, a halat, ezt a fajta halat mindenki merte mondani, ezért is vágtam bele. És miután a hal is elvan, mi több, egészen jól érzi magát már hónapok óta, ezért szarom le a gúnyos véleményeitek. A kérdés az volt, hogy hol kapok nagyobbat jó áron, nem arra voltam kíváncsi, hogy valaki mennyire talál humoros frázisokat a gömb szóra. Szóval köszönöm szépen az első válaszadóknak, a többiek meg nyaljanak be a sárga szarig.
2009. szept. 24. 18:14
13/19 Salx Narval válasza:
Ha nem érdekel a véleményünk, akkor miért az akvaristákat kérdezed és miért lepődsz meg a válaszokon? Ha már tetszik a kerek forma, miét nem választasz, ívelt elejű aksit, az jó a halaknak is és kisebb méretben is gyártják.Nem véletlenül és nem is rossz szándékból írjuk, hogy nem jó!De hát, te döntesz.Amúgy, a vásárban a legolcsóbb.SN.
14/19 anonim válasza:
Mi parasztok,ügyebár, a haladdal törődünk,és nem azzal hogy neked mi tetszene.Lehet neked az tetszene hogy levágod a fejét,de ez mi elleneznénk,hogy ugy bizony meghal...Ugyan ez van a gömbaksiddal is.Gondolom ti már olyan jó viszonyban vagytok,hogy elcuppogja neked hogy jól érzi magát.Nem lehet hogy félreérted a cuppogását,és azt mondha hogy 4 hónapot ki bír benne,de a maximális élettartamot közelsem éri el?Mert akkor vízkezelő is felesleges a vízbe,mert egy darabig eléldegélnek benne a halak gond nélkül.
15/19 anonim válasza:
Jah,amugy csavadr ki a villanykörtédetvágd le a tetejét,tegyél ele vizet,és a halat.Szépen mutat,és gömb alaku.Amugy Lucky voltam.
16/19 A kérdező kommentje:
Felőlem Barakobama is lehetsz, akkor is nyúlj fel az agyadig és tépd ki jó erősen. Nigger.
2009. szept. 25. 09:23
17/19 A kérdező kommentje:
Ááá, hagyjuk... :-( Feltettem egy kérdést, nem kaptam rá választ, ennyi.
2009. szept. 25. 09:28
18/19 Salx Narval válasza:
Miért nem kaptál? Szóltunk, hogy nem jó, ajánlottunk,helyette mást,meg lett írva, hogy a vásárban a legolcsóbb.SN.
19/19 anonim válasza:
Ejj de elszált itt egy kis rasszista lufifej.Gondolom akváriumvíz van az agyad helyén,és a koponyád pedig egy üveggömb.Nem is kell menned vásárolni gömbakváriumot.Elég ha levágod azt a golyót a fejed helyéről.Amugy gondolom egy dagatt állat vagy,hiszen,nem illenél bele a szoba design-jébe hogyha nem lennél gömb alaku.Szevasz öcsi,Lucky/Barack obama...Amugy hogy ne sírj,mert akkor kifolyik a víz a gömbaksidból(fejedből) és akkor megdöglik a hal benne,de ahogy elgondolom,ezek szerint mien állattartó lehetsz,akkor úgy 20-25 db aranyhal van benne.kaptá normális választ SN-től,úgyhogy,irány a vásár,és vegyél egy 2 literes gömbaksit,hogy jól ellegyen a hal benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!