Ez milyen kő 2:53-nál?
2012. júl. 1. 10:12
11/19 anonim válasza:
A Vadonban is vannak kövek, pl ezt ott vettem drágán és beraktam akváriumba, és oldódik fel a vízre. Ez egy nagy szar úgyhogy csak dísznek kiraktam az asztalra, mert tetszik, de nem tudom hogy ez miből van.
12/19 A kérdező kommentje:
ja megértem, hogy te a Fővárosban élsz és messze van neked Törökbálint úgyhogy, gondolom te is, hogy Kőszegi vagyok, úgyhogy nekem mindkettő esélytelen csak webshop jöhet szóba :( de ez van :D
2012. júl. 1. 14:57
14/19 anonim válasza:
Hja ha rendelsz, akkor nem tudsz válogatni, persze, meg kitudja miket csomagolnak be neked, lehet hogy pont a legrondább köveket. Hát egyszer utazzál fel sok pénzzel.
15/19 anonim válasza:
jé, nem tudtam hogy mesterséges, pedig élőnek néz ki. Még úgy is törik, mint egy rendes kő. Akkor nem tudom miből van. Mondjuk az igaz, hogy kirándulásaim során még sosem találkoztam olyan kővel :D
16/19 anonim válasza:
mármint nem "élőnek" hanem rendes kőnek néz ki.
Szal nem olyan mint egy betondarab :)
17/19 Platypus válasza:
Lehet hogy a kérdéses webáruház terméke műanyag utánzat, de az igazi dragon vagy ohko kő egy természetes kőzet. A greenaqua webáruház is, onnan rendelhetsz, de szerintem egy igazán jó köves akváriumhoz mindenképpen magadnak kell összeválogatni a darabokat. Nagyobb kertészeti boltokban tartanak díszköveket, de ott neked kell azonosítanod, melyik kőzettípusba tartoznak és hogy alkalmasak-e akváriumba. A kertészeti fantázianevek, mint a "zöld angyal" meg társai nem árulnak el sokat egy kőzet kémiai tulajdonságairól.
18/19 anonim válasza:
OFF: legelső vagyok, ezek szerint csak én nem látom a videót? Vagy valaki mondja már meg, mi van... xD
19/19 anonim válasza:
Így látod a videót:
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=f_FZSh..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!