Ez milyen kő 2:53-nál?
2012. júl. 1. 10:12
2/19 Platypus válasza:
Nem olyan kő, ami általánosan elterjedt az akvarisztikában. Pontosabban nem tartozik a sikeres, művésznévvel ellátott és direkt ilyen célokra forgalmazott kövek közé. A képek nem túl részletesek, de ennyi alapján azt mondom, mikrokristályos mészkő. És mint ilyen, nem szerencsés választás növényes akváriumba.
3/19 A kérdező kommentje:
értem esetleg valami hasonlót nem tudsz javasolni, olyat ami nem keményíti a vizet?
2012. júl. 1. 10:43
4/19 anonim válasza:
5/19 A kérdező kommentje:
köszönöm:))
2012. júl. 1. 12:13
6/19 A kérdező kommentje:
azt írtad vannak közte szép formák akkor ezek annak ellenére, hogy mesterségesek mind különbözőek egy adott csoporton belül is (értsd:okho stone 1,2,3...) ?
2012. júl. 1. 12:19
7/19 anonim válasza:
Az ohco szerintem nem mesterséges. A színük és a mintázatuk hasonló, de formára mindegyik más. Úgy kell válogatni.
Én pl egy ilyet vettem régen és ez is az:
8/19 A kérdező kommentje:
ja értem de szerintem depon nincs lehetőség válogatásra...
2012. júl. 1. 14:01
9/19 anonim válasza:
Ha az Aqua depóba elmész személyesen (XIV. Gizella út 28.) ott lehet válogatni a kövek közt. Én úgy csinálom ha szép követ keresek.
10/19 anonim válasza:
De ha a green aquába elmész ott is vannak szép kövek, de ott lehet hogy drágább, és ott még nem voltam mer az nekem túl messze van (kint van Törökbálinton).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!