Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Penész frissen indított...

Penész frissen indított akváriumban?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy hete megy az akváriumom, még nincs benne semmi növényeken kívül. Ma kb. egyik óráról a másikra megjelent a fa elemen penész-szerűség, és olvastam, hogy a fehér normális, de ezen fekete és sötétzöldes-szürkés részek is vannak.

[link]

Bekarikáztam a képen a problémás részeket (az egyértelműen fehéret nem), hogy ne kelljen keresgélni. Ez normális, vagy vegyem ki a fát?

febr. 15. 18:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha még úgysincs benne semmi akkor várj vele. Valószínű hogy el fog tűnni 1-2 hét után. Nekem egyébként a csigák, és az algaevők imádták ezt a cuccot.
febr. 15. 19:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha sok van rajta, meg csúnya, vedd ki, súrold le, tedd vissza. A nagyjától megszabadulhatsz, de azért van az üresjárat, hogy ezek miatt ne kelljen aggódni. Majd kiforrják magukat ezek a folyamatok.

Természetesen halak még pár hétig szóba se jöhetnek!

febr. 15. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!