Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mangrove gyökeret nem lehet...

Mangrove gyökeret nem lehet berakni tengeribe?

Figyelt kérdés
mondjuk olyat még nem láttam
2011. ápr. 6. 19:26
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Jó értem. Hát majd meglátjuk, most már aztán egyáltalán nem tudom mit fogok csinálni :)
2011. ápr. 8. 16:10
 32/51 anonim ***** válasza:
Olvass, tanulj, aztán kérdezz. És majd a legvégén vegyél bármit is.
2011. ápr. 8. 16:13
 33/51 A kérdező kommentje:
Majd nézegetem hogy mások mit csinálnak.
2011. ápr. 8. 16:13
 34/51 A kérdező kommentje:
Jó.
2011. ápr. 8. 16:14
 35/51 anonim ***** válasza:

"Ti ismeritek ezt a lehabzót tényleg, vagy csak dumáltok?"

Igen, ismerem. És az, hogy egy Tunze DOC skimmernél jobban működik nem igazán mérvadó, annál szinte minden jobban működik. Ha kicsit is vennéd a fáradtságot, hogy átolvasd a dolgokat nem rögeszmésen ragaszkodnál a butasághoz akkor ezt belátnád.

De tulajdonképpen engem nem zavar, ha te 150.000-et költesz egy csúnya akváriumra ami szarul fog működni, csak hát annyiból jól működő szép akvárium is lenne.

Én konkrétan akkor nem is dumálok semmit, olvasgass, aztán ha majd valamiben elakadsz vagy kérdezel vagy sem...

2011. ápr. 8. 17:52
 36/51 A kérdező kommentje:
Ne túlozz. Inkább mondj egy megfelelő lehabzót, amit könnyű tisztítani, és nem levegő porlasztós, és kérlek mutass egy olyan ozmó szűrőt, szintén jó áron amiben később tudom cserélni könnyen a szűrőbetéteket.
2011. ápr. 8. 21:16
 37/51 A kérdező kommentje:
Tudnék használtan egy "Red sea prizm" lehabzót. Ez hangosabb mint az enyém, és teljesen külső. Ez jobb lenne?
2011. ápr. 8. 21:23
 38/51 A kérdező kommentje:

[link]

ez a fajta.

2011. ápr. 8. 21:34
 39/51 anonim ***** válasza:

Emberek. Kicsit el vagytok tájolva. Mutassatok már egy olyan lehabzót, ami ár/teljesítmény arányban lekörözi a kérdező által vett darabot?

Ő még aránylag jót vett, sokkal jobbat mint a kezdők 90%-a. Ez legalább nem légpumpás, hanem tűmotoros. Az oltás, és az erőfitogtatás az megy nagyon, de eddig egyetlen egy válaszban sem olvastam, egy jobb ajánlatot se. Ez a lehabzó nem fos, használható.

Sőt többet mondok. Lehet lehabzó nélkül is olyan akváriumot csinálni ami a kérdező által leírt 2db halát vígan eltartja. S még olyan hú de nagy szakértelem se kell hozzá, csak iszonyat sok türelem, és utánaolvasgatás.

No meg ha már valamit leszólunk, akkor azt illik megindokolni is, pl. hogy pontosan MIÉRT ipari hulladék ez a lehabzó. Tessék szépen elmagyarázni, ha már annyira jobban tudjuk. :)

2011. ápr. 8. 21:42
 40/51 anonim ***** válasza:

Milyen szűrőd van neked, amiben betétek vannak? Dobjad kifele azonnal. Semmi szükség rá, csak a nitrátot gyártja. Neked jó minőségű élőkőre van szükséged, az az alapja az egésznek. Az ami be van neked rakva, az nem élőkő, esetleg az volt, de már rég kiszáradt.

A legelső dolog amire gyűjts az ez legyen. A lehabzódat egyelőre hagyjuk békében, úgyis csak 1 állatod van még, annak elég. Állítsd be úgy, hogy minél kevesebb, de annál sűrűbb sötét trutyi jöjjön ki a tetején. Ne ilyen halvány teaszínű legyen, mint most. Bár most élőlényed se nagyon van, szal a termelés is kicsi lesz, de később erre törekedj. Annak nincs értelme, hogy veszel egy esetleg kicsit jobbat, azzal nem leszel előrébb.

Az élőkő után a következő dolog majd az áramlás lesz, el kell érni, hogy a piszok bele tudjon menni a lehabzóba. Aztán jöhet majd a világítás.

A hanggal meg sajnos számolni kell, a kutya is ugat, a macska is nyávog, a lehabzó zörög :D

2011. ápr. 8. 21:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!