Nincs néha rossz érzésetek hogy pusztán hobbiból elpazaroltok az akvarisztikával annyi tiszta ivóvizet, meg áramot, míg másoknak napi 1 pohár jut csak?
és ami pénzt a kanári etetésére költesz, odaadhatnád az éhezőknek...
ez így nem megy
Én allergiás vagyok a vízpazarlásra...de ez nem az.
Ami az: munkahelyen szóltam egy srácnak, hogy ne folyassa a vizet, miközben pakol a konyhában. Erre direkt megnyitva hagyta a csapot mikor kiment a konyhából, fél óra múlva vettem észre...Na ez az ami szerintem pazarlás.
Nincs :)
Mivel pontosan tudom, hogy attól, hogy én nem töltöm fel az akváriumomat, egy cseppel sem fog több víz jutni ezeknek az embereknek.
Sajnálom őket, igyekszem is tenni értük, amit tudok, de ez az akváriumtól teljesen független dolog.
Épp ez az: azt írjátok ne fürödjünk meg ne együnk marhahúst, de ezek alapvető szükségletek. Míg az akvarisztika csak egy hobbi.
Nem kell teljes vízcserét csinálni tudom, de épp elég az a heti 25 liter részleges csere is.
A kanárinak a kertben meg tudom termelni a köles, fénymag és egyéb aprómag igényét egy évre, ezek igénytelen, könnyen termeszthető növények, locsolni se kell, alá meg mehet az újságpapír ami megy az újrahasznosítóba. És heti egy pohár víz elég neki.
Hát nem tudom.
Mondjuk mi a wc-t esővízzel öblítjük, így már bőven megspóroltuk az akváriumot.
Sőt igazából ha van energiám, akkor elmegyek a nem túl messzi forrásig és forrásvizet kapnak a halak. Ez is egy megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!