14 hetes pocakos vagyok. Miért van az hogy ha eszem valami édeset, vagy valami tejterméket, vagy iszom egy pohár Colát borzasztó rossz lesz a szájízem?
Ne igyál kólát légyszives!! Kérlek!!! Facsarj valami fincsi gyümölcsöt! (Az nem bontja le a fogakat, csontokat!)
Ez a szájíz hozzátartozik az első harmadhoz. Talán már elmarad lassan...
Lovagoljunk a rágón? :-D ;-)
nekem kiakad az álkapcsom tőle :-D
Ennyi erővel levegőt se vegyünk, mivel tele van káros anyaggal!!
Egy pohár kólától még nem halt meg senki! Ha kívánja, miért ne igya? Rosszabb, ha vágykozik utána, nemigaz?
Rossz szájízt okozhat, ha sok a vas a szervezetedben. Néztek vasszintet vérvételkor?
bocsi, a kólához szeretnék hozzászólni. nekem a doki javasolta, hogy igyak, mert nagyon alacsony a vérnyomásom, és a hányásnál is segít.
a szájíz el fog múlni, nekem elmúlt a 17. hétre
Nincs a colával semmi baj, csak próbálj light-ot inni, hogy ne vigyél be sok cukrot a szervezetedbe.
Rossz szájíz esetén nekem is a rágó segített. Folyamatosan fémes ízt éreztem a zámban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!