Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Össze állítanátok egy 400...

Össze állítanátok egy 400 literes akváriumot otthon, ahol két picit gyermek is van?

Figyelt kérdés

Megfelelő vasalatok mellett, rendesen szakszerűen össze rakva, ti össze raknátok egy ekkora akváriumot két pici gyerek melletti? (2 és 6 éves)

Hatalmas súly, kicsit elriadtam tőle... Két ember tudja emelni az akváriumot még víz nélkül is. Kb 450 kg.

okt. 12. 22:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Hogy függ össze a gyerekekkel? Összeállítani egy szó.
okt. 13. 11:14
 22/25 anonim ***** válasza:
24%
Mi a baj a villanypásztorral?
okt. 13. 11:47
 23/25 anonim válasza:
68%
Én se raknám össze magam, félnék, hogy szétnyomja a víz váratlanul. Legyen a teteje zárható. De egyébként nem veszélyesebb, mit egy nagyobb tévé vagy egy teli könyvespolc. És persze van gyerek, aki belevágja a csavarhúzót a képernyőbe meg felmászik a bútorra és magára borítja, de ott a szülő vagy ennyire nem figyelt rá vagy valami komoly SNI-s probléma van a háttérben, ami miatt egy gumiszobában sem lenne biztonságban. Egyébként a gyerek nem hülye, csak kicsi - meg kell, lehet tanítani, mit szabad, mit nem. Pl. hogy nem szabad kopogtatni, megijeszteni az állatokat, semmit sem szabad dobálni feléjük, és hogy csak ezzel itt lehet etetni, de ezt elzárom és csak majd mindig együtt... stb. (2 évest meg úgysem szabad még egyedül hagyni, hogy nem látsz rá, mit csinál épp, hogy konnektort szerel-e vagy a tesója széthagyott legóját eszi... szóval a halak így nem ad már plusz melót szerintem.) Ugyan más kisállatunk, de mindig volt/van és eléggé nagycsalád vagyunk, mégis életben maradt eddig mindenki. :)
okt. 13. 13:15
 24/25 Senior Séf ***** válasza:
26%
Lakásban, a gyereknek megmutatni 100-120 literes bőven elég.
okt. 14. 20:06
 25/25 anonim ***** válasza:
Kicsivel az ikerfiaim születése után indítottam a "brutto" 243 literes, növényes akváriumomat. A fiúk soha nem bántották,nem dobtak bele semmit,még csak nem is ütögették. Teljesen természetes volt nekik, hogy van, igazából nem is nagyon érdekelte őket. 🤣🤣
okt. 28. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!