Mennyire brutális megoldás szivárgó akváriumot úgy megoldani hogy alatta van egy másik akvárium és a szivárgó víz abba megy?
Figyelt kérdés
aug. 30. 18:18
1/10 anonim válasza:
És miért nem használod azt az akváriumot ami alatta van?
2/10 A kérdező kommentje:
Hát ez az az is használával lesz
aug. 30. 19:19
3/10 anonim válasza:
A szivárgó akváriumot miért nem dobod ki? És használod azt ami jó
4/10 A kérdező kommentje:
Mindkettőt akarom használni
aug. 30. 19:23
6/10 A kérdező kommentje:
Nem. Csak tudni akartam a választ
aug. 30. 19:31
7/10 anonim válasza:
Nem nehéz javítani ha nem zavar egy kis esztétikai hiba. Üvegesnél levágatsz 1-2 cm-es csíkokat és az élekbe ragasztod szilikonnal. Nekem vagy 10-éve így van egy hajdan szivárgó 100-literes.
8/10 A kérdező kommentje:
Igen én azon töprengek hogy leszedem az egész üveglapot és körbe ragasztóm és vissza rakom de ehhez amit mondasz valószínűleg jóval kevesebb ragasztó kell
aug. 30. 19:49
9/10 anonim válasza:
Vagy ha nem túl nagy a lyuk rajta, akár tarthatsz valamilyen terráriumos állatot is, és a rossz akvárium tökéletes terráriumnak
10/10 A kérdező kommentje:
Csak halaim vannak úgyhogy javításban gondolkozom. Vagy még egy lehetőség, az egész akváriumot úgy ahogy van szétszedni és újra ragasztani egybe.
aug. 30. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!