Mit kell tennem h ha teljes vízcsere lesz az akváriumomba? Nem tom megoldani h ne legyen 100%-os vízcsere:S
Szia! Ha már mindenképpen erre van szükség, akkor előszöris a halaknak keress valamilyen steril helyet, ahol kibírnak 2-3 órát. Nekem erre a célra van egy 20 l-es akváriumom (ha nem áll rendelkezésedre ilyen, akkor egy még nem használt, megfelelő méretű műanyag tároló is megteszi, csak öblítsd ki!). Ebbe tegyél abból a vízből, ami a rendes akváriumban van, és adj hozzá SERA aquatant (a Tetra-nak is van ilyen terméke, csak a nevét nem tudom, de én SERA párti vagyok), azán várj egy kicsit, majd telepítsd át a halakat, növényeket. Engedd le az akvárium vizét, szedd ki a kavicsot, dekorációt, steril edényekbe, öblögesd át, aztán az üveget is tisztítsd meg. Egy tiszta ruhával és némi hidegvízzel. Ha nagyon vízkövest óvatosan vízkőoldóval szedd le róla, de utána nagyon alaposan és bő vízzel öblítsd le, majd belül is és kívül is száraz, steril, nem szöszölő ronggyal töröld le.
A gépészeti elemeket is tisztítsd meg, szűrőt, fűtést, ...stb...
Ezután rendezd be:
Itt találsz még hasznos információkat:
Remélem segítettem!
üdv: 266.
Szerintem fogsz szélesszájú poharat, és egy hálóval kirakod a halakat bele
ha sok van akkor többet, ha nincs háló, plusz egy pohár, és plusz sok türelem és ügyesség :D
A többi értelemszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!